Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεση που σε χαρακτηρίζει είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις, είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος από όσο ήδη είσαι. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Φρόντισε να απολαύσεις αυτήν την ημέρα στο έπακρο, γιατί είναι ιδανική για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, απόφυγε άτομα που σε κουράζουν ψυχικά γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς μόνος, κανένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, η μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου σε λογικά επίπεδα!

Ζυγός

Η μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε ευνοήσει αρκετά και ο δυναμισμός σου, αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου μόνο και μόνο επειδή μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλά θέματα, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η μέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα αρχίσεις να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην ζωή σου. Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλα και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Υδροχόος

Οι αλλαγές, αγαπητέ Υδροχόε, που θα προκύψουν σήμερα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσει πολύ δυναμισμό και θα φέρει και εξελίξεις που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις.