Κάπνισε τους μπάφους της, ενδύθηκε πεταλουδίτσα της νύχτας μέχρι και pole dancing έκανε αλλά η Ελεονώρα Μελέτη και το πεφταστέρι της δεν ξεκόλλησαν από το 7% στα νούμερα της τηλεθέασης. Μπορεί το δελτίο τύπου του καναλιού να πανηγυρίζει για τα ποσοστά που πενταπλασιάστηκαν σε σχέση με το lead in του «Ε» πριν ξεκινήσει το «Hashtag» της Νονόρας, όμως η πικρή αλήθεια κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, είναι ότι άνθρακες ο θησαυρός των αποκαλύψεων!

Μπορεί οι σκοποί της Μελέτη να εντρυφήσει στην σκληρή ερευνητική δημοσιογραφία να είναι ευγενείς, το θυμήθηκε όμως λίγο αργά, και μετά από χρόνια εμπλοκή της στα ρεπορτάζ της εγχώριας show biz.

Δεν λέω ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό -το αντίθετο μάλιστα- αλλά πώς να το κάνουμε; Είναι λίγο δύσκολο να πείσεις, όταν από το ρεπορτάζ για τα χαμένα string της Γωγώς Μαστροκώστα, μου το γυρνάς στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας και μου βγαίνεις στην Συγγρού, ως πόρνη η τραβεστί.

 

 

Σεβαστός ο σκοπός της να δείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι που την εκφράζει δημοσιογραφικά -μιλάει και έξι γλώσσες το κορίτσι- αλλά δυστυχώς δεν πείθει.

Και δεν πείθει γιατί δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η Μελέτη έχει τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με την αλήθεια την οποία τώρα προτάσσει στα «ψαγμένα» ρεπορτάζ της.

Το 7% είναι η απάντηση του κοινού που δεν τρώει απαραίτητα ότι του σερβίρουν στη μούρη, έστω και αν το περιτύλιγμα δείχνει spicy.

Με μια μαύρη περούκα και ένα φόρεμα -δεν έχω ξαναδεί πιο πολύχρωμη υποτιθέμενη πόρνη- Νονόρα δεν έκανες τίποτε παραπάνω από το αυτονόητο. Μας χάρισες στιγμές γέλιου και περισυλλογής, σαν αυτές με τον μπάφο στο Άμστερνταμ και τις παρενέργειές του, την πικρίλα στο στόμα, την τάση για γλυκό μετά κ.λ.π.

Γι’ αυτό άλλωστε σε πέρασε το μουστάκι του χιλιοπαιγμένου στον Alpha αστυνόμου Μπέκα, του οποίου τις ιστορίες έχουμε μάθει απ’ έξω.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…