Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 18/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Χαρείτε τις καλύτερες μέρες που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι αγαπημένα μου Κριαράκια και για να παραμείνετε ήρεμοι θα πρέπει να επιλέξετε τι από τα δύο θέλετε να προωθήσετε αυτή την στιγμή την σχέση σας ή τα επαγγελματικά σας: και τα δύο μαζί δεν γίνονται όσο και αν προσπαθήσετε. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και νιώθετε αρκετά δυνατοί και αισιόδοξοι, έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία, οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν αρκετά σήμερα. Αυτό το διάστημα αναζητάτε ουσιαστική βελτίωση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οργανώστε πιο σωστά τις δουλειές σας και να μην σας τρώνε τόσο πολύ χρόνο. Υπάρχουν προβλήματα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας, τα οποία διαιωνίζονται, ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να τα λύσετε βλέποντας τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναπάντεχες εξελίξεις οικονομικής φύσης θα σας χαροποιήσουν. Η περίοδος αυτή είναι ευχάριστη για εσάς που γεμάτοι αισιοδοξία, νιώθετε την ανάγκη να μην ασχοληθείτε με τίποτα από τα καθιερωμένα αλλά να κάνετε καινούργια πράγματα σπάζοντας έτσι τη ρουτίνα σας. 

 

ΛΕΩΝ

Κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα, απαιτούν γρήγορες αποφάσεις.Υποθέσεις επαγγελματικά ή υγείας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ακόμα εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου  δεκαημέρου η πανσέληνος σας ταλαιπωρεί ακόμη. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερες περικοπές στα έξοδά σας, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα δεν μπορείτε δυσυχώς να ξεφύγετε καθόλου οικονομικά. Να είστε πιο αυστηροί στις επιλογές των ανθρώπων με τους οποίους κάνετε παρέα και ειδικά όταν αυτοί ανήκουν στον εργασιακό σας χώρο. 

 

ΖΥΓΟΣ

Μια συνάντηση με ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν θα σας προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας, υπερκόπωση λόγω των πολλών ωρών και των εντάσεων που περνάτε στο γραφείο η στο χώρο εργασίας σας γενικά. Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα αγχωτικές λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα αναγκαστείτε να πείτε «ναι» σε κάποιες προτάσεις επαγγελματικές που σας έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και εσείς για κάποιον ασήμαντο λόγο δεν είχατε απαντήσει έως σήμερα. Αν και οι περισσότεροι απο εσάς περνάτε δύσκολα και κουραστικά, σήμερα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα της οικογένειας μπορεί να παραπονεθούν και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με προσοχή, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πρέπει να περιμένουν κάτι ευχάριστο στην περίοδο που διανύουμε, για αυτό μην κάθεστε σπίτι, κυνηγήστε την τύχη σας διασκεδάζοντας περισσότερο βγαίνοντας έξω. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα πρέπει να ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας με το να προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας για όλα αυτά τα πράγματα που θέλετε να ξεκινήσετε να κάνετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας καταλάβουν και θα εκνευριστείτε περισσότερο – αποφασίστε μόνος σας για όλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε λίγο στην προσωπική σας ζωή, την υγεία σας και μείνετε μακρυά από πράγματα που σας χαλάνε τη διάθεση και σας γεμίζουν στρες. Το προσεχές διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην προσπαθείτε να βολευτείτε σε βάρος των άλλων, μπορεί αυτό να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα προτιμούσατε να ξεφύγετε σήμερα, κάνοντας κάποιες επαφές κοινωνικού τύπου ή διασκεδάζοντας με φίλους. Νέοι άνθρωποι στην ζωή σας θα τονώσουν την ψυχολογία σας και ίσως τελικά βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρεια αλλά προσοχή γιατί το ταίρι σας θα επιχειρήσει να σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr