Το αφεντικό της Blue Crow Media, εγγλέζικης εταιρείας παραγωγής εφαρμογών, σκέφτηκε ότι πολύς κόσμος, μόνιμοι κάτοικοι του Λονδίνου και επισκέπτες, θέλουν μια υπεύθυνη ενημέρωση για το που μπορεί κάποιος να φάει ένα burger, αλλά να είναι καλής ποιότητας. Για να τους εξυπηρετήσει λοιπόν, δημιούργησε μια εφαρμογή για iPhone την οποία ονόμασε Burgerapp.

 

Η εφαρμογή περιέχει μια λίστα με όλα τα σημεία που πωλούν burgers, καλής ποιότητας burgers, στην οποία κατέληξε μετά από ευρεία και σοβαρή έρευνα. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για τα πιο κοντινά σημεία πώλησης σε σχέση με το σημείο όπου βρίσκεται ή τον προορισμό στον οποίο κατευθύνεται.

 

Το Burgerapp, εκτός από τη διεύθυνση του καταστήματος και τις απαραίτητες οδηγίες για το πως θα φτάσετε ως εκεί, περιέχει πληροφορίες, φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων που προσφέρονται, για να έχει κανείς όσο γίνεται πιο πλήρη και αναλυτική εικόνα πριν αποφασίσει ποιο κατάστημα θα επισκεφτεί.

 

Η εφαρμογή Burgerapp κοστίζει 1,49 λίρες Αγγλίας. Για να την κατεβάσετε από τα App της Apple:http://itunes.apple.com/gb/app/burgerapp/id502542381.