Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων, μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες, αλλά και πολύ γερές βάσεις. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που σε διακρίνει, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Ταύρος

Ο εκνευρισμός σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολύ μεγάλος και καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου και είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Επίσης, σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με ζητήματα, που μπορεί να σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για τα γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα. Καλό θα είναι να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Η ημέρα, αγαπητέ Λέοντα, σου δίνει λίγη παραπάνω ένταση από αυτή που μπορείς να διαχειριστείς. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου με κάθε αφορμή στους κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί μετά θα στεναχωρηθείς και θα προσπαθείς μάταια να διορθώσεις τα λάθη σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις που θα έχεις, θα είναι πολύ θετικές στην πορεία. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έρθεις αντιμέτωπος με παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής και προσεχτικός στα λόγια και τις κινήσεις σου. Οι σχέσεις που έχεις, θα σε προβληματίσουν πολύ και θα σε στεναχωρήσουν.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς, γίνονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, γενικά θα είναι καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έναν μικρό εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Σήμερα μη λες πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το μήνυμα που σου δίνουν οι πλανήτες τη σημερινή Πέμπτη, είναι να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και διαρκώς τους αναβάλλεις. Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συζήτηση, σχετική με οικονομικά θέματα. Μάθε να αξιολογείς σωστά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μην επαναπαύεσαι σε όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Τήρησε το πρόγραμμα που έχεις και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα είναι πολύ καλά.