Καρδιακή προσβολή στον «αέρα»! Συνέβη κι αυτό χθες το βράδυ στο τούρκικο κανάλι «360» που έχει ως έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκεί λοιπόν, στη δημοφιλή ιατρική εκπομπή «Υγιεινή Ζωή» που παρουσιάζει η Αρζού Κιλίτς, εμφανιζόταν ο καθηγητής ορθοπαιδικής Ουϊγκούρ Γιανσέλ. Τα έλεγε μια χαρά ο άνθρωπος, τα εξηγούσε, κυλούσε η εκπομπή, ώσπου συνέβη το επεισόδιο.

Την ώρα που μίλαγε για την πλατυποδία ο Γιανσέλ, υπέστη την πρώτη καρδιακή προσβολή. «Είστε καλά κύριε καθηγητά;», τον ρώτησε η Κιλίτς κι εκείνος της απάντησε «Μάλλον πρέπει να έχει ένα προβληματάκι ο βηματοδότης μου». Ακολούθως ήπιε λίγο νερό για να έρθει στα ίσα του, αλλά την ώρα που ξανάκατσε στον καναπέ, του ‘σκασε η δεύτερη καρδιακή προσβολή. Η Κιλίτς πάντως κράτησε την ψυχραιμία της και το έληξε το θέμα λέγοντας στην κάμερα: «Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον γιατρό μας και τις διαφημίσεις μας!».

Σημειωτέον ότι στο τσακ τον προλάβανε τον δόλιο τον Γιανσέλ, καθώς στα παρασκήνια έπαθε και τρίτη στη σειρά καρδιακή προσβολή. Ευτυχώς τη γλύτωσε, γιατί ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Πλέον αναρρώνει σε σταθερή κατάσταση εντός νοσοκομείου και (υποθέτουμε ότι) απολαμβάνει τα 15 λεπτά διασημότητας που κέρδισε στο youtube.