Λέοντα, από το απόγευμα αρχίζουν τα σπουδαία! - Σκορπιέ, ασ' τους να λένε! - Αιγόκερε, βγάλε προς τα έξω όσα νιώθεις!

Έχεις άστρο σήμερα;

Λέοντα, από το απόγευμα αρχίζουν τα σπουδαία! - Σκορπιέ, ασ' τους να λένε! - Αιγόκερε, βγάλε προς τα έξω όσα νιώθεις!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, όταν έχεις κάτι δικό σου, πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς, το ποθείς περισσότερο. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου για να δεις τι έχεις, που πρέπει να αρχίσεις να εκτιμάς και να δεις επίσης τι πρέπει να διώξεις από την ζωή σου, που όμως δεν θα σου λείψει όταν το χάσεις. Είσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη στα προβλήματα σου. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με την πρώτη σου επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις, αλλά απαιτείται από εσένα και η σχετική σοβαρότητα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στο έπακρο. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις είναι η σημερινή για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Παρθενός

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις αντοχές σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την Τετάρτη δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και ιδιαίτερα με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα δεχτείς και την υποστήριξη δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου, όμως μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορείς να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Σιγά-σιγά, φτάνεις στους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Βέβαια, θα έχεις αρκετή ένταση για θέματα, που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Αν όμως ηρεμήσεις, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα