Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Κυριακή πρέπει να είναι αφιερωμένη στον εαυτό σου και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές, με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα παίρνεις το πάνω χέρι και τακτοποιείς ζητήματα, που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, η μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα, με τη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό, απαιτεί από τη μεριά σου ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία, στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Κυριακή σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι, αλλά κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η Σελήνη από τους Διδύμους θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Κυριακή σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά, θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η Σελήνη από τους φιλικούς για εσένα Διδύμους, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτήν την Κυριακή μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει καλά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους, καθώς και η νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό, σου ανοίγουν τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις. Μην δίνεις παραπάνω σημασία από όσο πρέπει στα λόγια κάποιων «φίλων» σου, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα για εσένα. Άδραξε τη μέρα σου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες, για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.