«Αγορά»: Ντεμπουτάρει η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα (photos)

Η πρωτοφανής απαίτηση των τροϊκανών, δεσπόζει στο σημερινό της εξώφυλλο.

Μια νέα εκδοτική προσπάθεια κάνει σήμερα το ντεμπούτο της στα περίπτερα της χώρας. Η εφημερίδα με τίτλο «Αγορά», αποτελεί το νέο εκδοτιό εγχείρημα του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος μέσω του Real FM δήλωσε πως η ονομασία της εφημερίδας έχει διττό νόημα, καθώς αφενός μεν παραπέμπει στα της οικονομίας, αφετέρου δε υπερτονίζει την αρχαιοελληνική έννοια έννοια της λέξης.

Στην «Αγορά» θα δίνουν κάθε Σάββατο το παρόν αρκετές σημαντικές “υπογραφές” όπως αυτή του Στέλιου Κούλογλου, του Νίκου Παπανδρέου, του Θόδωρου Ρουσόπουλου, του Γιάννη Τριάντη και του συντονιστή του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτη Λιαργκόβα.

Στο σημερινό της φύλλο κι ανάμεσα σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα και αποκαλύψεις, δεσπόζει μια είδηση-σοκ η οποία καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος του εξωφύλλου. Η εν λόγω είδηση, έχει να κάνει με την απαίτηση της τρόικα προς το υπουργείο Οικονομικών να ανακληθεί η διάταξη που ψηφίσθηκε μόλις πριν από δυο εβδομάδες για τη ρύθμιση χρεών προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

 




 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST OF INTERNET