Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 17/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στην δουλειά σας για να μην έχετε προβλήματα μελλοντικά. Η συμπεριφορά σας στο γραφείο και γενικά στην δουλειά σας θα περάσει από έντονη κριτική. Αν το ο σύντροφός σας σήμερα σας ζαλίσει με παράλογες απαιτήσεις και εντάσεις, δείξτε υπομονή και μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να κινηθείτε παρασκηνιακά σήμερα καθώς θέλετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε για το μέλλον σας. Χρειάζεται υπευθυνότητα, τόλμη και σταθερό πλάνο για να αντέξετε στις συνθήκες του ανταγωνισμού.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκέφτεστε σοβαρά να επενδύσετε κάποιες από τις οικονομίες σας στη δουλειά σας αλλά όσο και να σας πιέσει κάποιο γνωστό ή φιλικό πρόσωπο μην μπείτε στην διαδικασία συνεταιρισμού ή συνεργασίας γιατί θα χάσετε και τα χρήματα και την ηρεμία σας. Κάντε μετρημένες κινήσεις χωρίς να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σας, περιορίζοντας τα καθημερινά έξοδα λίγο μέτρημα στα έξοδα θα σας δώσει ανάσα μεγαλύτερη. Κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις σας έχουν βυθίσει σε μελαγχολία. Να είστε αρκετά προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές το προσεχές διάστημα.
 

ΛΕΩΝ

Δώστε τις ευκαιρίες στο σύντροφο σας που σας έχει ζητήσει, για μπορέσει να εκφράσει το πως νοιώθει για εσάς. Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους, έστω και αν δεν είστε σίγουροι πως πρόκειται να εξελιχθούν με επιτυχία.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε  μπλέξει αρκετά με πολιτικές συζητήσεις έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να στοχοποιηθείτε και όλο αυτό δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας. Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιείτε πως μια ευτυχισμένη οικογένεια απαιτεί κόπους και θυσίες. Κάποιες καταστάσεις μέσα στην οικογένειά σας χρειάζονται υπομονή και λεπτούς χειρισμούς.
 

ΖΥΓΟΣ

Μη λειτουργείτε αποκλειστικά με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον υπάρχουν και άλλα άτομα στην ζωή σας και πρέπει να ακούτε και την δική τους γνώμη σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Το τελευταίο διάστημα ασχολείστε πολύ περισσότερο με τα χόμπι σας ξεχνώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό από σήμερα να ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας, ειδικά τώρα που αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να πιστεύετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και τις αξίες σας. Εκμεταλλευτείτε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις  προς όφελός σας. Πρέπει να είστε περισσότερο εκδηλωτικοί όταν βρίσκεστε μόνοι με το ταίρι σας. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνετε πράγματα σήμερα που δεν φανταζόσασταν καν για χάρη ενός μοναδικού έρωτα. Η περίοδος που ακολουθεί σας φέρνει άκρως θετικά μηνύματα όσον αφορά τα εργασιακά σας Θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιους γνωστούς σας για να ξεπεράσουν τις δυσχέρειες της καθημερινότητας.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόταση ενός φίλου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι  που θα σας χαροποιήσει και θα σας ξεκουράσει. Δώστε στα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας την πραγματική τους αξία και μην οδηγείστε σε υπερβολές.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολη η σημερινή μέρα καθώς θα αντιμετωπίσετε επιθετικότητα, γκρίνια και σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας κάτι που θα σας ενοχλήσει αφάνταστα. Κάντε τον να καταλάβει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Κάντε μια προσπάθεια για να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες που έχετε.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές προκύπτουν στον κοινωνικό σας κύκλο και εσείς συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με των περίγυρό σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε οι συνθήκες γίνονται καλύτερες και ευκαιρίες σε πολλούς τομείς παρουσιάζονται. Ένα πρόβλημα υγείας θα σας αγχώσει, αλλά ευτυχώς θα κυλήσουν όλα ομαλά.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr