Από δολοφόνος.... δημοσιογράφος!

Η Αμάντα Νοξ -καταδικασμένη σε τρίτο βαθμό για δολοφονία- και η Πίπα Μίντλετον είναι τα νέα αστέρια της αμερικανικής δημοσιογραφίας στη θέση της... Τσέλσι Κλίντον.

Από δολοφόνος.... δημοσιογράφος!

Η Αμάντα Νοξ -καταδικασμένη σε τρίτο βαθμό για δολοφονία- και η Πίπα Μίντλετον είναι τα νέα αστέρια της αμερικανικής δημοσιογραφίας στη θέση της... Τσέλσι Κλίντον.


Η ανακοίνωση της Τσέλσι Κλίντον ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στο Ίδρυμα Κλίντον εν όψει της υποψηφιότητας της μητέρας της για το χρίσμα των Δημοκρατικών –αυτή η λεπτομέρεια παραλήφθηκε στην ανακοίνωση- ανέδειξε τη φτώχια και την ερήμωση του αμερικάνικου τοπίου της ενημέρωσης...

Πώς μπορεί ένας τηλεοπτικός κολοσσός όπως το NBC να συνεχίσει να εκπέμπει χωρίς να έχει στο δυναμικό του έναν τουλάχιστον ρεπόρτερ των ικανοτήτων της «πρώτης κόρης», όπως καθιερώθηκε να ονομάζεται η Τσέλσι; Και ποιος θα εισπράξει τον μισθό των 600.000 δολαρίων -26.724 δολάρια ανά λεπτό τηλεοπτικής παρουσίας- με τον οποίο αμείβονταν εκείνη πριν αποφασίσει να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό;

Η απάντηση στο ερώτημα που βασάνισε επί μήνες τους Αμερικανούς τηλεθεατές ήρθε επιτέλους. Τη θέση του celebrity-reporter θα καλύψει τελικά η Πίπα Μίντλετον, γνωστή κυρίως για την οπίσθια όψη της στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που επισφράγισε την τύχη της οικογένειας και του Ηνωμένου Βασιλείου εν γένει. Η Πίπα λοιπόν, η οποία μετά από το γάμο της αδερφής της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δοκίμασε το χέρι της στη συγγραφή βιβλίων και δημοσιογραφικών κειμένων με παταγώδη αποτυχία, συναίνεσε στην προοπτική μιας συνεργασίας με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μετά από αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις –υπήρχαν, βλέπετε, και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Όμως, το κερασάκι στην τούρτα της άλωσης των μίντια από διασημότητες γενικώς, είναι η χθεσινή ανακοίνωση της εφημερίδας West Seattle Herald ότι στο εξής στο δυναμικό της ανήκει η Αμάντα Νοξ, η καταδικασμένη σε τρίτο βαθμό για τη δολοφονία της συμφοιτήτριάς της Μέρεντιθ Κέρτσερ στην Περούτζα της Ιταλίας την 1η Νοεμβρίου του 2007. Η Νοξ δεν παρέστη στη δίκη της –προτίμησε να μείνει σε ασφαλή απόσταση από τα ιταλικά συνοριακά φυλάκια- και έτσι απέφυγε τη σύλληψη –για την ώρα, βεβαίως, διότι εκκρεμεί αίτημα έκδοσής της. Και για να προωθήσει το θέμα της, να μην εκτίσει την ποινή της δηλαδή, μοιράζει συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά σε τηλεοπτικά δίκτυα, γράφει βιβλία και, τώρα, δημοσιογραφεί. «Για να έχει την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή», όπως λένε οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, για να τονωθεί η κυκλοφορία, όπως υπαινίσσονται οι κακοήθεις.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα