Για πολύ καιρό επικρατούσε ο αστικός μύθος ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε εφτά δευτερόλεπτα, τουτέστιν 7.200 φορές μέσα στη διάρκεια του 24ώρου. Νεότερες έρευνες δε, έχουν δείξει πως ένας μέσος άνδρας σκέφτεται κάτι που σχετίζεται με το σεξ 19 περίπου φορές την ημέρα (πιο λογικός μου ακούγεται ο αριθμός).

Όπως και να έχει και χωρίς να έχουμε ανάγκη από την επιστημονική αβάντα για να το αποδείξουμε, η παραδοχή είναι δεδομένη και αυτονόητη: το σεξ βρίσκεται μέσα στον εγκέφαλό μας διαρκώς. Διεγείρει αγγεία και κύτταρα κάθε λίγο και λιγάκι και δεν απαλλασσόμαστε από την παρουσία του ως σκέψη ούτε καν κατά τη διάρκεια του ύπνου μας. Ακόμη κι εκεί, τα όνειρα (και οι ονειρώξεις, σπάνια) δίνουν και παίρνουν. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς σεξομανής για να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Αρκεί να είναι άντρας.

Μία από τις πολλές επιβεβαιώσεις όλων των παραπάνω, έρχεται και από τον κόσμο του ελληνικού Twitter. Εκεί όπου τα σκήπτρα στον σχολιασμό της επικαιρότητας, δεν καταλαμβάνει ούτε η δήλωση του υφυπουργού παιδείας που ήθελε να κασιδιαρίσει την Κανέλλη, ούτε το σημερινό τζακ ποτ των 17 εκατομμυρίων ευρώ στο τζόκερ, ούτε τίποτε άλλο από όλα εκείνα που σκάνε δίπλα μας ως ενημερωτικές βόμβες νυχθημερόν.

Όχι. Τα πιο δημοφιλή σχόλια στην ελληνική τουϊτόσφαιρα συμπυκνώνονται στο #tv_tsontes.

Στο πλέον δημοφιλές trend αυτή τη στιγμή, δηλαδή, όπου οι χρήστες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος θα σκεφτεί την πιο πετυχημένη παραλλαγή τίτλου ταινίας ή σειράς.

Η παραλλαγή, φυσικά, διαθέτει σεξουαλικό προσανατολισμό (τσάμπα τόσος πρόλογος;). Άλλες προτάσεις περισσότερο κι άλλες λιγότερο πετυχημένες, οι περισσότερες… αθυρόστομες (για τσόντες μιλάμε άλλωστε, όχι για κριτική ταινιών του Κισλόφκσι). Απολαύστε τις!