Δίδυμε, το βραδάκι θα σου συμβούν "ομορφιές"! - Ζυγέ, το ουϊσκάκι με μέτρο... - Αιγόκερε, τη χωρίστρα σου και τα μάτια σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Δίδυμε, το βραδάκι θα σου συμβούν "ομορφιές"! - Ζυγέ, το ουϊσκάκι με μέτρο... - Αιγόκερε, τη χωρίστρα σου και τα μάτια σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες σου προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η συναισθηματική σου πλευρά εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σου αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Δίδυμος 

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πρέπει να αφιερώσεις τη μέρα στα άτομα που αγαπάς, αλλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα από το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Λέων

Η μέρα, αγαπητέ Λέοντα, σε παροτρύνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα, που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Ζυγός

Η μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι μια αρκετά πιεστική και θα σε φέρει κοντά στα όριά σου. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν τη διατροφή σου ή ακόμα και τη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Φρόντισε να βρεθείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Τοξότης

Η μέρα, αγαπητέ Τοξότη, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, κλείσε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε τώρα σταθερές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η μέρα θα είναι δημιουργική για εσένα και μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον σου, τόσο το επαγγελματικό όσο και το αισθηματικό, με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η μέρα σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, προκειμένου να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδιά σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνιση του, θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου.

Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία, στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Πηγή:www.newpost.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα