Ευτυχώς το Χάλοουιν πέρασεμας βρήκε λίγο ξώφαλτσα, αλλά τη σκαπουλάραμε με μικρές απώλειές μόνο. Πιο πολύ μας το θύμισαν οι φωτογραφίες των celebrities που έσκασαν ομαδόν στις οθόνες των υπολογιστών μας, μεταμφιεσμένοι, με τις οικογένειές τους, να ενσαρκώνουν το αμερικάνικο όνειρο σε παραλλαγή γκροτέσκ. Και φυσικά, θόλωσε το μάτι μας από τις στολές: σέξι, σταφταλιζέ και, προπαντός, πρωτότυπες.

Πάρτε για παράδειγμα αυτό το εξαιρετικό μοντελάκι για υποψήφιες διδάκτορες. Αντιλαμβάνεστε αμέσως από το κόψιμο και τη φούντα ότι προορίζεται για τελετές απονομής πτυχίων και ακαδημαϊκών διακρίσεων από εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πλασαριστείς σε καλή θέση στον ΑΣΕΠ. Αν όμως τα επιστημονικά προσόντα σου δεν αρκούν από μόνα τους, τότε το φουστανάκι αυτό μπορεί να φανεί πολλαπλώς χρήσιμο. Το πώς και το γιατί το αφήνουμε στη φαντασία σας.

Εν πάση περιπτώσει, γι’ αλλού πηγαίναμε κι αλλού καταλήξαμε. Το ρεζουμέ είναι το εξής: Η εξαιρετικής αισθητικής στολή συνεχίζει να πωλείται από το Amazon στη φιλική τιμή των 50 δολαρίων. Μπορείτε να την φορέσετε στην καθημερινότητά σας –στην δουλειά σας, για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι τα πτυχία σας θα εγείρουν υποψίες για την γνησιότητά τους- ή (το προτείνουμε!) να κάνετε υπομονή μέχρι τις απόκριες.

Το μοντελάκι με την επωνυμία «Delicious Women’s Phd Darling Sexy Costume» προκάλεσε το ενδιαφέρον και μερικών επιστημόνων, γυναικών, οι οποίες θέλησαν να μοιραστούν τις παρατηρήσεις τους με τις υποψήφιες πελάτισσες του διαδικτυακού πολυκαταστήματος. Τα σχόλιά τους μπορείτε να τα διαβάσετε στη σχετική σελίδα. Όμως, προσοχή, ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν με ολέθρια αποτελέσματα για την καριέρα σας και την καλοπέρασή μας.