Κριέ, η κοινωνικότητά σου σήμερα στα ύψη! - Τοξότη, το κέφι σου "ξεχειλίζει"! - Παρθένε, ασ’ τους να λένε!

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;

Κριέ, η κοινωνικότητά σου σήμερα στα ύψη! - Τοξότη, το κέφι σου "ξεχειλίζει"! - Παρθένε, ασ’ τους να λένε!

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχήν στη διάθεσή σου. Είσαι πολύ ανεβασμένος και έχεις μια κοινωνικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία, μέσα από γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει στη λύση πολλών προβλημάτων που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Έχεις τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια να δώσεις οριστικές λύσεις και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Μίλησε με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και θα δεις ότι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Δίδυμος 

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει λίγο μελαγχολικό και προβληματισμένο. Κυρίως η διάθεσή σου χαλάει εξ αιτίας κάποιων ατόμων που διαφωνούν μαζί σου και σε βάζουν σε αντιπαραθέσεις, χωρίς να το θέλεις. Προσπάθησε να μείνεις ουδέτερος και μην επηρεάζεσαι, γιατί υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για εσένα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να αξιοποιήσεις τη σημερινή μέρα για οργανωθείς και να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Μην αφήνεις να στέκονται εμπόδιο κάποιες καταστάσεις που μπορούν να λυθούν. Ειδικά θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, μπορούν σήμερα να εξελιχθούν θετικά.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην κοιτάς τα διάφορα προβλήματα, άπραγος και αγχωμένος. Μίλησε με δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Μη διστάσεις να πάρεις δραστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν έχουν κάποιο ρίσκο. Οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορα σχόλια, που μπορεί να φτάνουν στα αφτιά σου. Μόνο προβλήματα θα προκαλέσεις ασχολούμενος με αυτά. Βρες χρόνο και ενέργεια για τα δικά σου άτομα. Σήμερα θα σε χρειαστούν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα μπορεί να γίνει παγίδα και να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Μην είσαι επίμονος, αλλά φέρσου διπλωματικά σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Έτσι θα πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα σου δείξει μέσα από διάφορες περιστάσεις ότι πρέπει να λάβεις πιο ενεργή δράση για να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αντιθέτως, δείξε όλες σου τις ικανότητες και το τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, έχεις μια διάθεση δημιουργίας και αυτό σε «γεμίζει» και σου φτιάχνει το κέφι. Είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με ανθρώπους που σε χρειάζονται ή να επιδοθείς σε ασχολίες που σε γεμίζουν και έχουν να κάνουν με έκφραση και επικοινωνία. Προσοχή να μην υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά ποιες είναι οι προτεραιότητες σου, γι’ αυτό μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να σε πάνε πίσω. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να καταφέρεις όσα θέλεις. Μέσα σε όλα αυτά φρόντισε και την ξεκούρασή σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η μέρα θα είναι αρκετά φορτωμένη για εσένα. Συγκεντρώσου σε όσα έχεις να κάνεις και μη δίνεις σημασία σε κουβέντες ή κινήσεις ατόμων, που μόνο να σε συγχύσουν θέλουν. Δεν έχεις την πολυτέλεια να απαντήσεις  και να ασχοληθείς με όλα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, για πιο σημαντικά ζητήματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε μια μέρα πολύ δημιουργική και αν δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Χρειάζεται όμως καλός προγραμματισμός και ψυχραιμία, για να μην κάνεις επιπόλαια λάθη. Φρόντισε να τελειώνεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος και συνέχισε με τις αλλαγές που αφορούν στο παρόν σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα