«Η μαμά μου με θεωρεί ηλίθιο και ο μπαμπάς μου δεν είναι ιδιαίτερα περήφανος για μένα», δήλωσε ο 26άχρονος Χάρισον Γουίλιαμς από το Περθ της Αυστραλίας μετά από την περιπέτειά του που απαθανατίστηκε δεόντως και τώρα κάνει τον γύρο του κόσμου. Και ο ρεπόρτερ που μετέδιδε τα γεγονότα για το τηλεοπτικό κανάλι Seven News συμφώνησε μαζί του.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός, ο οποίος επέβαινε σε ένα μικρό σκάφος με φίλους του, είδε σε κοντινή απόσταση μια νεκρή φάλαινα την οποία «τσιμολογούσαν» μια παρέα καρχαρίες. Ένας από τους φίλους του εξέφρασε την άποψη πως θα είχε πλάκα αν ανέβαινε στη φάλαινα και εκείνος συμφώνησε. Βούτηξε στο νερό, σκαρφάλωσε στο κουφάρι και άρχισε να παίρνει πόζες.

Η περιπέτεια του νεαρού έληξε αισίως –βγήκε στη στεριά σώος και αβλαβής. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι –οι γονείς του για παράδειγμα- που αυτό το «σώος και αβλαβής» δεν το πιστεύουν εκατό τοις εκατό, κατά το πνευματικό μέρος τουλάχιστον. Εκείνος βέβαια προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα δηλώνοντας αρχικά ότι όλα αυτά έγιναν για να σώσει τη φάλαινα από τους διώκτες της, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι δεν υπήρχε ελπίδα να γίνει πιστευτός και ομολόγησε το απίστευτο κατόρθωμά του.

Δείτε τις σκηνές:

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1ORgEKDWMFQ