Ναι, η Μαρία Αλεξάνδρου, μια δίμετρη κουκλάρα με πράσινα μάτια και ατελείωτα πόδια που έχει χτυπήσει το κορμί της 14  tattoo, επέλεξε αυτή την περίοδο της ζωής της να συζεί με τη φίλη της, χορεύτρια στο επάγγελμα, Χρύσα Χρυσάκι.

Η σχέση τους μετράει ήδη τρεις μήνες, ζουν στο σπίτι της Μαρίας στο Κολωνάκι, μοιράζονται τα έξοδα και, όπως μου εξομολογείται, η ερωτική της σύντροφος δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική, παρότι και οι δύο εργάζονται στον χώρο της show biz

 


Η Μαρία Αλεξάνδρου και η Χρύσα Χρυσάκι σε τρυφερές στιγμές στο σπίτι τους.

Η Μαρία Αλεξάνδρου πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στα 17! Ο λόγος; Το αγόρι ήταν πορνοστάρ. Εκείνη τρελά ερωτευμένη μαζί του, ζήλευε. Λογικό. Όταν τον παρακαλούσε να εγκαταλείψει την επαγγελματική του επιλογή, εκείνος της δήλωνε ήταν ότι «είναι επαγγελματίας». Τσακώθηκαν και χώρισαν. Η Μαρία όμως, σκορπιός στο ζώδιο, αποφάσισε να πάρει «εκδίκηση». Αυτοπροτάθηκε λοιπόν στις παραγωγές Σειρηνάκη να «παίξει» σε ταινία. Το οποίο και έγινε με συμπρωταγωνιστή  τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο έπρεπε να κάνουν μπροστά στις κάμερες ό,τι κάνανε μόνοι τους στα κρεβάτια, στα πατώματα, στο ντους  και  στην κουζίνα. Επειδή είχαν μεγάλη «χημεία», όπως μου είπε, έφτασε σε οργασμό κατά την διάρκεια του γυρίσματος.

Ξαναγίνανε ζευγάρι στην ζωή αλλά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ζήλευε εκείνος πια. Την ήθελε, όπως μου είπε, «νοικοκυρά στο σπίτι»..Οι γονείς της πληροφορήθηκαν τις δραστηριότητες της κόρης τους στο περίπτερο. Ο μπαμπάς της είδε πρώτος  μαζί με το περιοδικό να πουλιέται και το DVD της κόρης του. Αντέδρασε στην αρχή, αλλά μετά του «εξήγησε και κατάλαβε». Με τους γονείς της δεν μοιάζει να έχει προβλήματα και την πίστεψα, γιατί, μέχρι σήμερα, όσα χρήματα έχει βγάλει από τις 3 ταινίες, τα έχει κρατήσει «μασούρι» και τα μηνιαία έξοδά της τα καλύπτουν οι γονείς της.

Η δεύτερη ταινία, όπως μου, είπε ήταν για εκείνη «ξενέρωμα». Η ταυτόχρονη συνεύρεσή της με τρεις άντρες δεν την βόλεψε. «Τα παιδιά επαγγελματίες ήταν, αλλά δεν δούλεψε η χημεία μας». Την ρωτάω αν είναι κουραστικό το επάγγελμα αυτό. Γελάει, ρίχνει πίσω τα μαλλιά της και μου λέει: «Δεν σκάβω κιόλας».

 


Σκηνή από ταινία της Μαρίας Αλεξάνδρου.

«Ανήθικη πρόταση» φυσικά δέχθηκε. Της πρότειναν να την πληρώσουν για να περάσουν κάποιες ώρες μαζί της, αλλά εκείνη έχει αποφασίσει ότι θέλει να το κάνει μόνο στις ταινίες.

Η δεύτερη σχέση της ήταν μ’ έναν stripper. Σαν σκορπιός που είναι, παθιάστηκε, ερωτεύτηκε ξανά και χτύπησε το όνομά του tattoo πάνω στο δεξί της στήθος. Μαζί του γύρισε την 3η ταινία της αλλά μετά από λίγο χρονικό διάστημα χώρισαν. Βλέπετε, οι γονείς του δεν καλοείδαν την σχέση του γιού τους με τη Μαρία. 

 


Με ξανθό μαλλί στην πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή της.

Αν και πολύ όμορφη έχει κάνει αισθητική επέμβαση στο στήθος, επιλέγοντας μεγαλύτερο μέγεθος. Γιατί; Γιατί έτσι της άρεσε. Η σχέση της με τη Χρύσα ξεκίνησε όταν είχαν χωρίσει και οι δύο από τα αγόρια τους και βρήκαν ότι μαζί μπορούσαν να περάσουν καλύτερα και να το απολαμβάνουν.

Η Μαρία Αλεξάνδρου θέλει ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι. Στις εκλογές ψήφισε αλλά έφτιαξε μια μούντζα και την έριξε όπως μου είπε μέσα στο «κουτί». Με τους δημοσιογράφους μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά καχύποπτη γιατί, όπως μου είπε, την αντιμετωπίζουν, σαν να την επιπλήττουν για την ζωή της, μια ζωή που εκείνη κάνει ακριβώς ό,τι θέλει και δεν έχει καμία διάθεση να απολογηθεί γι’ αυτό.

 

 

Περισσότερα για την ζωή της θα μάθετε απο την εκπομπή που παρουσιάζω στο Blue Sky “Νανά στα Κόκκινα” και προβάλλεται Τρίτη και Πέμπτη βράδυ 11 και 30 με 12 και 30.