Tο ουρλιαχτό του τρόμου

Όλοι μας βογκάμε στο σεξ πράγμα που είναι φυσικό εφ’ όσον το χαιρόμαστε και δίνει σήμα και στον άλλον ότι το ευχαριστιόμαστε, τον μπουστάρει και του ανεβάζει το εγώ του και όχι μόνο. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, η ζωή δεν είναι σαν τα πορνό. Γιατί στα πορνό ειδικά οι γυναίκες αρχίζουν να κάνουν την πολεμική σειρήνα από βογκητό ηδονής πριν καν τις αγγίξει ο πρωταγωνιστής. Ηθικό δίδαγμα: Το να αρχίσεις να ουρλιάζεις σαν μοσχάρα σε γέννα, με το που απλά σε άγγιξαν, έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα γιατί ο άλλος / άλλη καταλαβαίνει ότι τον έχεις για μαλάκα.

Η στάση «καλώς ήρθες νεκρόφιλε»

Προκύπτει από το όταν απλώς ξαπλώνεις στο κρεβάτι με χέρια πόδια ανοιχτά σαν να έχεις πάθει αγκύλωση (ανάσκελα ή μπρούμυτα δεν έχει σημασία) και περιμένεις τον επισκέπτη. Σόρι κι όλα αλλά ακόμα και όταν περιμένεις το λεωφορείο μετά από 10ωρο στη δουλειά που είσαι όντως πτώμα, μεγαλύτερη ζωντάνια δείχνεις στη στάση (του λεωφορείου και του σώματός σου). Με το που  θα σε δει έτσι ο έρμος που είναι να κάνει λούνα παρκ μαζί σου στο κρεβάτι, η πρώτη του σκέψη δεν θα είναι να πηδηχτείτε αλλά να καλέσει το ΕΚΑΒ γιατί σου ήρθε εγκεφαλικό και κοκάλωσες.

Το πέος δεν είναι τραμπολίνο

Μια αγαπημένη στάση των αντρών είναι το να είσαι εσύ από πάνω, εκείνος από κάτω κι εσύ να κάνεις ιππασία πάνω στο πολύτιμο του. Δεν το λες και άδικο εκ μέρους του αντρικού φύλου και εν γένει του ενεργητικού στο σεξ αν σκεφτείς ότι ο άλλος άλλη σε παθητικό ρόλο απλά στήνεται και ο «εισβολέας» κινδυνεύει να πάθει λουμπάγκο στη μέση αλλάζοντας στάσεις για να σε ικανοποιήσει. Οπότε έχει κι αυτός το δικαίωμα να ξαπλώσει. Μόνο που εκείνη τη στιγμή που εσύ αναλαμβάνεις τον ρόλο του να βρεις τον στόχο πρέπει να θυμηθείς ότι πρόκειται για έναν στην ουσία εύθραυστο μυ, που δεν ανεβαίνουμε πάνω του λες και καβαλάμε άλογο στον ιππόδρομο. Γιατί ένα σπασμένο πόδι, μπορεί να αντέξει τον γύψο. Πέος (που μια χαρά μπορεί να σπάσει) με γύψο όμως, δεν νομίζω ότι μπορεί να τα βγάλει εύκολα πέρα.

Το ξύλο δεν βγαίνει πάντα απ’ τον παράδεισο

Εντάξει για μερικούς βγαίνει και καλά κάνουν και το χαίρονται έτσι. Όμως υπάρχουν και οι «vanilla» όπως ονομάζονται, που το θέλουνε πιο χουχουδίστικο να πω; Θα το πω. Και το λέω για να σου εξηγήσω ότι μπορεί εσύ να θεωρείς ότι μια φάπα στη μάπα ή στον κώλο, ένα δάγκωμα, μια γρατζουνιά και μια ευγενική κουβέντα τύπου «παρ’ τα μωρή καριόλα» θα ανεβάσουν τη λίμπιντο της παρέας σου. Όμως κάποιοι δεν αισθάνονται άνετα με το να νοιώθουν το βυζί τους σε μασέλα τανάλια και τη μούρη τους εργαλείο άσκησης για Σαολίν. Ακόμα περισσότερο, το να εμφανιστούν την άλλη μέρα στο γραφείο με σημάδια παντού, σαν να πέρασαν μια νύχτα στον Αμαζόνιο ανάμεσα στα θηρία. Που εντάξει, αν είσαι δημοσιογράφος,.το δικαιολογείς. Λες, έκανα ρεπορτάζ. Αν δεν είσαι όμως; Οπότε τσεκάρουμε πρώτα αν τα θέλει ο κώλος του / της, και μετά προχωράμε.

Πρόσεξε το από πίσω, μην στη μούρη σε μαυρίσω

Αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το straight sex γιατί στους gay είναι λυμένη η υπόθεση (αν και εκεί ακόμα υπάρχουν θεματάκια). O πρωκτός είναι μια ερωτογενής ζώνη του σώματος, είναι όμως ταυτόχρονα αντικείμενο και άπειρων συζητήσεων (του κώλου) για το πρέπον της σεξουαλικής μεταχείρισης του ή όχι. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών θεωρούν απρεπή συμπεριφορά του συντρόφου τους να  βάλουν γκολ εκεί. Ένα τεράστιο ποσοστό αντρών το ονειρεύεται όπως ο άστεγος τα σουβλάκια. Και πολλοί, μα πάρα πολλοί άντρες, ενώ επιθυμούν να παίξεις με τον πρωκτό τους αφήνοντας  δαχτυλικά αποτυπώματα πίσω τους,  είναι ίσως σοφό για να μην έχεις μπλαβί μάτι την επόμενη μέρα, να το αποφύγεις σαν πρωτοβουλία αν πριν δεν τους ρωτήσεις. Αν θες να παίξεις με τα χεράκια σου για να περάσει η ώρα ζουπώντας, ασχολήσου καλύτερα με κλασσικές και ασφαλείς, κρεμαστές αξίες στο μπροστινό μέρος του σώματος τους.