Ο Ολυμπιακός μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανιώνιο, αλλά το αποτέλεσμα δεν του στοιχίζει πολύ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο τσεπάκι την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Μίτσελ είχε μια καλή ευκαιρία να δει τι γίνεται με όσους δεν είναι κάθε Κυριακή στην αποστολή.Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, είδε έναν παίκτη από τον οποίο περιμένει πολλά, να πλησιάζει όλο και πιο πολύ τη βασική ενδεκάδα. Υπάρχει, βέβαια, ο Τσόρι και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Κώστα Φορτούνη. Η δεύτερή του καλή εμφάνισή, όμως, δίνει ένα παραπάνω credit στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, που ήταν ο κορυφαίος των πρωταθλητών κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, στο ρόλο του μεσοεπιθετικού.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Ντομίνγκεζ καταπονείται από τις διαδοχικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μίτσελ βλέπει ότι μπορεί να ποντάρει στον Φορτούνη σε μερικά παιχνίδια, τα οποία δεν χαρακτηρίζονται υψηλής επικινδυνότητας. Ετσι, και ο «μικρός» θα πάρει παιχνίδια και παραστάσεις με τη νέα του φανέλα, και ο Αργεντίνος θα ξεκουραστεί για να βοηθήσει σε περισσότερα παιχνίδια και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά.Ενα άλλο κέρδος του Ολυμπιακού -από το ματς κυπέλλου- είναι ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο 19χρονος στόπερ ήταν σχεδόν αλάνθαστος, έδειξε «θράσος» και όλα δείχνουν ότι με την κατάλληλη εξέλιξη θα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την άμυνα.

Τέλος, ο Δημήτρης Σιόβας. Επέστρεψε για 45 λεπτά και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Τρίπολη. Αν είναι σε καλή κατάσταση, θα θέσει υποψηφιότητα και για το ματς με τη Γιουβέντους.