Ο Παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο που σφύριξε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι πράσινοι μπορούν -τουλάχιστον- να διαμαρτύρονται για τη φάση των καθυστερήσεων και το χέρι που υποδείχθηκε στον Πέτριτς, χέρι όμως που δεν ήταν ποτέ χέρι, ούτε καν ώμος. Στα πλευρά και στα… παϊδάκια του παίκτη βρήκε η μπάλα και ο Καλογερόπουλος έκοψε την τελευταία προσπάθεια των πρασίνων.

Αυτό, όμως, πάει. Τέλειωσε. Τα παράπονα για τον διαιτητή έγιναν, ξαναέγιναν και από εδώ και στο εξής θα είναι γραφική η συνέχεια. Και υπάρχει λόγος. Αυτός (σ.σ. ο λόγος) είναι ότι ο Ολυμπιακός, ο κουρασμένος Ολυμπιακός, δεν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό. Την πράσινη φανέλα φορούσε άλλη… ομάδα. Διότι δεν γίνεται να λέγεσαι Παναθηναϊκός κύριε Αναστασίου και να κάνεις σε ολόκληρο το παιχνίδι τέσσερις (4), ναι τέσσερις, τελικές προσπάθειες.

Δεν γίνεται να περνάει ένα βράδυ-περίπατο ο Ρομπέρτο. Ούτε τόσο καιρό να έχεις τον Στιλ για το τέρμα και να παίζει ο Κοτσόλης. Όλα έχουν τα όριά τους. Στο γήπεδο δεν κατέβασες Παναθηναϊκό. Κάτι τσουρούκια έπαιζαν που συχνά-πυκνά δεν μπορούσαν να αλλάξουν τη μπάλα πάνω από 2-3 φορές. Το να λες, λοιπόν, στους παίκτες σου ότι αδικείσαι επειδή σε φοβούνται, είναι σα να βάζεις τον Σάββα Θεοδωρίδη να διαιτητεύσει τον αγώνα. Τόσο μούφα η στάση σου.

Για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω, με στοιχεία, πόσο απογοητευτικός ήταν ο Παναθηναϊκός.
Οι τελικές προσπάθειες που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός: 

Από Εργοτέλη 17
Από Νίκη Βόλου 6
Από Παναιτωλικό 6
Από Ατρόμητο 6
Από ΟΦΗ 5
Από Βέροια 5
Από Παναθηναϊκό 4