Η πρωτοβουλία του Κώστα Μήτρογλου να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά την εντολή του Μίτσελ να εκτελεί ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, δεν πέρασε έτσι από τον Ισπανό τεχνικό.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο “πιστολέρο” παράκουσε τον προπονητή του και μπορεί χθες μετά το ματς να αστειεύτηκε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων λέγοντας ότι θα κόψει το επιδόρπιο στον 26χρονο επιθετικό, όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο άνδρες… πικράθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτρογλου δεν κάνει ό,τι του έρθει στο κεφάλι για πρώτη φορά. Το ίδιο είχε γίνει στην Κύπρο με την Ανόρθωση, στερώντας από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε διαμάχη στο γήπεδο με τον Τσόρι, κόντρα στη Βέροια.

Επειδή, λοιπόν, οι συγνώμες έχουν χάσει το νόημά τους, ο Ισπανός έκλεισε μια και καλή το ζήτημα, λέγοντας στον “Μήτρο”: «Εγώ παίρνω τις αποφάσεις στην ομάδα! Δεν σημαίνει κάτι εάν μίλησες με τον Τσόρι, διότι δεν μίλησες σε εμένα. Εγώ είμαι ο προπονητής και οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους. Θα πρέπει να το καταλάβεις καλά αυτό». Ο Μίτσελ του υπενθύμισε επιπλέον πως είναι μέρος της ομάδας και όπως όλοι, είναι υποχρεωμένος να τηρεί τις οδηγίες του προπονητή.