Δεν χρειάζεται να είσαι fan του Στινγκ για να γνωρίζεις ότι ο τραγουδιστής των Police είναι γνωστός για τις επιδόσεις του σε οριζόντια στάση. Μόνος του έσκαψε τον λάκκο του κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν εξομολογήθηκε το γεγονός σε δημοσιογράφο του μουσικού Τύπου κι εκείνος, φυσικά, το έκανε βούκινο.

Τι έκανε βούκινο ακριβώς; Ότι ο τραγουδιστής και μουσικός είχε μυηθεί μαζί με τη γυναίκα του στα μυστικά του ταντρικού σεξ, της πανάρχαιας σεξουαλικής πρακτικής που επιτρέπει στο ζευγάρι να απολαμβάνει μαραθώνιες συνουσίες και στις γυναίκες να γνωρίσουν τις χαρές των πολλαπλών οργασμών.

 

Από φωτογράφιση του ζεύγους το 2011 για το περιοδικό Harpers Bazaar.

Φυσικά, όποιος –και κυρίως όποια- πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, έσπευσε να αναμετρηθεί με τη νέα μόδα. Τα περιοδικά πλημμύρισαν από άρθρα επεξηγηματικού χαρακτήρα, με αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή των σχετικών κανόνων σεξουαλικής ανάτασης, ακόμα και εκπαιδευτικά κέντρα εγκαινιάστηκαν –στο εξωτερικό, παρακαλώ.

Η δυσκολία με το ταντρικό σεξ είναι, όπως πολλοί αντελήφθησαν με πόνο, ότι απαιτεί υπομονή, επιμονή και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Να έχεις προχωρήσει τόσο βαθιά στη γιόγκα, που να μην μπορεί τίποτα να διασπάσει την προσοχή σου ή να διαταράξει την ισορροπία σου.

Ο Στίνγκ και η Τρούντι του (Τρούντι Στάιλερ) είχαν εντρυφήσει στην γιόγκα και δη στην ταντρική εκδοχή της. Για το τι έκαναν στο κρεβάτι τους, δεν παίρνω όρκο, αλλά, αν υπάρχει σεξ που να διαρκεί 7 ώρες, οι δυο τους και τις ώρες είχαν, και τους γυμνασμένους κοιλιακούς και την αταραξία των ανθρώπων που δεν χάνουν τον ύπνο τους για το ψωμί τους. 

 

Από πρόσφατη εμφάνιση του ζεύγους στη Νέα Υόρκη.

Η Τρούντι Στάιλερ δεν μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής όταν την βλέπω στις δημόσιες εμφανίσεις της –ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο τρέχουν από πίσω της τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι ιδρώνουν για μια λέξη της. Όμως, κάθε φορά που πάω να τη στολίσω, θυμάμαι το δράμα της: Είκοσι ολόκληρα χρόνια δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει πέσει στον διάβα του και να μην την έχει ρωτήσει για την ερωτική ζωή της. Φάτσα-κάρτα, ανερυθρίαστα, μπροστά σε όλους τη ρωτάνε: «Είναι αλήθεια ότι του άντρα σας του μένει σηκωμένη για ένα επτάωρο;». Είναι να μη φρικάρεις στο τέλος, να μην αδειάσεις τις μπουτίκ και να τρέχεις στους πλαστικούς νύχτα-μέρα;

Η σύζυγος του Στινγκ –γι’ αυτή μιλάμε τόση ώρα- μιλώντας σε δημοσιογράφο πριν από κάποια χρόνια απέδωσε τα λεγόμενα του άντρα της για τις σεξουαλικές επιδόσεις του στο γεγονός ότι ήταν ντίρλα όταν έδωσε την περίφημη συνέντευξη. Δεν ξεκαθάρισε βέβαια αν η μέθη τον έκανε να υπερβάλει τις επιδόσεις του ή τον εκανε απλά πιο ομιλητικό.

Ευτυχώς λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του δράματος αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση –έστω και μετά πάροδο δεκαετιών. Στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης για την προώθηση του μιούζικαλ «The Last Ship» -για την ερήμωση των ναυπηγείων του Νιούκασλ τη δεκαετία του ’80-  για το οποίο έγραψε τη μουσική, ο Στινγκ απάντησε στο γνωστό ερώτημα: «Αν το έκανα για ένα επτάωρο συνεχόμενα, θα σας έκανα μια επίδειξη. Μέσα στο επτάωρο προφτάσαμε να δούμε μια ταινία και να φάμε». 

Κάντε την αφαίρεση και βγάλτε συμπέρασμα.