Κριέ, έρχονται αναπάντεχες εξελίξεις! - Ταύρε, δεν σε παίρνει για άλλη αναβολή! - Παρθένε, γραφικέ και γκρινιάρη, συμμορφώσου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Κριέ, έρχονται αναπάντεχες εξελίξεις! - Ταύρε, δεν σε παίρνει για άλλη αναβολή! - Παρθένε, γραφικέ και γκρινιάρη, συμμορφώσου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις τα πράγματα και με λίγη συγκέντρωση, μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίζει τίποτα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Παρασκευή θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις, σήμερα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και σε ευνοεί, για να μπορέσεις να απαλλαχθείς από το άγχος και την πίεση που περνάς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός, σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό! Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά, όλα μπορούν να γίνουν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις αρκετές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Έκλειψη Ηλίου που γίνεται τα ξημερώματα στον Σκορπιό, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν σε χωράει o τόπος. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με τόση γκρίνια που σε είχε κυριεύσει τις τελευταίες ημέρες. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό, θα φέρει κοντά σου χρήσιμες γνωριμίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι σε απασχολεί πραγματικά, για να νιώσεις καλύτερα. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Σκορπιό, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, όλη την εβδομάδα έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές και προβλήματα, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν αφήσει λίγο ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Σήμερα μπορείς να πάρεις το πάνω χέρι, με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, σε ευνοεί σημαντικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, κυρίως λόγω της Έκλειψης Ηλίου, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Δρομολόγησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με τις συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η δυναμικότητα που σου χαρίζει η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό μπορεί να φέρει από πολύ θετικά, έως καταστροφικά αποτελέσματα, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Αν τη διοχετεύσεις στα σχέδιά σου, όλα θα πάνε καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς σε εντάσεις με δικά σου άτομα, που το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα αφορούν στο μέλλον και όχι το παρελθόν σου. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Έκλειψη Ηλίου σήμερα στον Σκορπιό, θα είναι τέτοια που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σε αυτό θα συμβάλλουν και τα πολύ δικά σου άτομα.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, πραγματοποιείται Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού και σε επηρεάζει άμεσα. Οπότε “δικαιούσαι” λίγο εκνευρισμό, λίγη ένταση και λίγη (έως πολλή) αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα