Παρθένε, το νου σου στους κοντινούς σου! - Ζυγέ, περιόρισε τα χουβαρντιλίκια! - Αιγόκερε, μείνε μακριά από το παρασκήνιο!

Έχεις άστρο σήμερα;

Παρθένε, το νου σου στους κοντινούς σου! - Ζυγέ, περιόρισε τα χουβαρντιλίκια! - Αιγόκερε, μείνε μακριά από το παρασκήνιο!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική για εσένα, ειδικά σε ό,τι αφορά σε σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, καλύτερα να τις αναβάλεις για αργότερα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά, να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η ψυχραιμία και η υπομονή θα σου χρειαστούν σήμερα, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται -σήμερα ειδικά- να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Καρκίνος

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε φέρουν στην μεριά τους, γιατί θα αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες, που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Παρασκευή θα έχει αρκετή ένταση, κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις επενδύσεις σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Ωστόσο, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, φέρνει για εσένα κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την σωματική σου υγεία. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η μέρα, πάντως, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετική με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έρχονται στο φως κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Παρασκευή είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα