Και αν έχουμε δει θρίλερ! Μεταφυσικά, αστυνομικά, γιαπωνέζικα, ψυχολογικά, σπλατερ σαν του Ντάριο Αρζεντο! Αλλά μόνο, αυτός ο τελευταίος θα μπορούσε να έχει σκεφτεί την ανατριχιαστική ιστορία της συμπατριώτισσας του, 42χρονης νοσοκόμας και κατά συρροήν δολοφόνου!

Η 42χρονη, Daniela Poggiali εργάζονταν στο νοσοκομείο της πόλης Λούγκο. Όσοι δούλευαν μαζί με την νοσηλεύτρια, κάνουν λόγο για μια γυναίκα σκληρή, αγέλαστη, δύσκολη και ευέξαπτη, έτοιμη να αρχίσει καβγά με την παραμικρή αιτία.

Πάμε σαν σινεμά τώρα, γιατί ως αλήθεια είναι ό,τι πιο αποτρόπαιο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο: βάρδιες, αδύναμοι άνθρωποι, πάλη με την αρρώστια, τεράστιοι διάδρομοι, μυρωδιές αντισηπτικών και μέσα στην ησυχία ακούγονται τα βήματα της νοσοκόμας με την δαιμονική έκφραση. Κρατάει μια ένεση στα χεριά της. Η σύριγγα θα χωθεί στους ασθενείς που περιμένουν γιατρικό από αυτήν!  Χλωριούχο κάλλιο! Η καρδιά διακόπτει τη λειτουργία της ακαριαία.

Τα θύματα, ίσα που προλαβαίνουν να ανοίξουν διάπλατα τα μάτια! Δεν έχουν αποχαιρετίσει τους δικούς τους, δεν έχουν τελειώσει τις μέρες τους στη ζωή, δεν έχουν πάρει τις μεγάλες αποφάσεις, δεν έχουν αναμετρηθεί με το θεό τους και τις σκέψεις τους! Η serial killer έχει απολυτή εξουσία στην ζωή και στο θάνατο.

Θύματα; 38 λέει περίπου η Ιταλική αστυνομία άνθρωποι! Ποια τα κριτήρια της που θα έκαναν τους ασθενείς λεία της; Αν ήταν απαιτητικοί οι ασθενείς ή οι συγγενείς τους, της ζητούσαν πολλά, την κούραζαν ή είχαν δύσκολες νοσηλείες. Πώς αποκαλύφθηκε; Όταν η 78χρονη ασθενής Rosa Calderoni βρέθηκε νεκρή οι συγγενείς, που την άφησαν υγιή, ξεκίνησαν διαδικασίες για νεκροψία! Η αίτια του θανάτου δεν ήταν παθολογική αλλά αφορούσε στην φονική ένεση που όπλιζε τα χεριά της νοσηλεύτριας της βάρδιας.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 42χρονη νοσοκόμα κρατείται στην αστυνομία. Η Ιταλία αλλά και ο κόσμος όλος σοκάρεται με την καταμέτρηση των θανάτων και τις αποκαλύψεις της παρανοϊκής, όλο τρόμο ιστορίας! Πάντα στην βάρδια της πέθαιναν άνθρωποι! Φορούσε τα λευκά όχι για να απαλύνει πόνους και να θεραπεύει αλλά για να σκορπίσει τρόμο και χαλασμό! Δημοσιεύματα και μαρτυρίες δε, θέλουν την παρανοϊκή γυναίκα να τραβά selfies τον εαυτό της με τα θύματα της που μόλις είχαν πεθάνει!

Σ’ όλο αυτό το ανατριχιαστικό θέμα, δυστυχώς δεν έχει διάλειμμα να φύγουμε στη μέση του θρίλερ, αλλά ούτε και οι τίτλοι τέλους θα μας ανακουφίσουν πως ήταν ταινία και όχι ζωή! Δυστυχώς είναι αλήθεια και αφορά στο κακό που ζει ανάμεσα μας…