Είναι κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Να διαπομπεύονται έτσι δύο τεράστιες οικογένειες, δύο φαμίλιες που με την οικονομική τους επιφάνεια μπορούν να βοηθήσουν τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό. Αντί αυτής της βοήθειας, που δίνουν βεβαίως με τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους η καθεμία από το δικό της “πόστο”, τσακώνονται με χυδαίους πια χαρακτηρισμούς, δημόσια. 

Και τους διαβάζουν οι οπαδοί τους, που επανειλημμένα έχουν δώσει ραντεβού θανάτου. Μετά μην απορούμε και ψάχνουμε πώς θα καταστείλουμε τη βία στα γήπεδα. Ανεγκέφαλοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο υπάρχει οξυγόνο για κατανάλωση. Τα “όπλα” πλέον πωλούνται χωρίς την απαιτούμενη άδεια. “Φοροφυγά” ο ένας, “βλάκα” ο άλλος και “εθισμένος” επανέρχεται ξανά η μία πλευρά.

Ελπίζω να μην κάθονται μερικοί να μετρούν τώρα πόσα λόγια του ενός και του άλλου ανέφερα. Διότι η κατάσταση καθίσταται κωμικοτραγική. Κοτζάμ επιχειρηματίες του βεληνεκούς τους να κατεβαίνουν στα υπόγεια της γλώσσας και στα σκοτάδια της νοημοσύνης.
Σε τελική ανάλυση ρε παιχταράδες, αν είναι να σας “ακολουθούν” τα παιδάκια και να κλείνουν σπίτια, φαγωθείτε κανονικά εσείς. Όπως και να το κάνουμε, με τα λόγια δε βγήκε ποτέ τίποτα…