Αυτά δεν είναι καθόλου καλά νέα. Ο Μοχάμεντ Άλι καταρρέει…

Εχει στριμωχτεί για τα καλά στα σχοινιά από τη νόσο Πάρκινσον που τον γρονθοκοπεί σε όλο του το κορμί τις τελευταίες δύο δεκαετίες και η νίκη της δυστυχώς φαίνεται πως είναι θέμα ημερών.

Όπως είπε χτες ο γιος του, Μοχάμεντ Άλι Τζούνιορ, ο Μέγας (σ.σ. το παρατσούκλι του) ενδέχεται να φύγει από τη ζωή πριν από το τέλος του 2014. «Θέλω, ελπίζω και προσεύχομαι στον Θεό, αυτή η άσχημη ασθένεια να ‘πάρει’ τον πατέρα μου όσο το δυνατόν νωρίτερα».

Ο αδερφός του θρυλικού πρώην πυγμάχου, αποκαλύπτει ότι η νόσος του Πάρκινσον που τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια τώρα, δεν του επιτρέπει να δώσει το παρόν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Εγώ είμαι ο Άλι».

 

«Δεν μπορώ να μιλήσω στον αδερφό μου, εξαιτίας της ασθένειας του. Δεν μιλάει πλέον τόσο καλά. Αλλά είναι περήφανος που θα πάμε εμείς στην πρεμιέρα για αυτόν. Αισθάνεται ευλογημένος για την ταινία» ανέφερε ο Ραχμάν Άλι.


Μερικές επικές στιγμές του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, ο οποίος στην καριέρα του κέρδισε 56 αγώνες και έχασε μόλις 5.