Ρίχτα Μαράκι και πέστα όλα! Διότι η μόδα, μόδα! Τα trends, trends! Οι εμφανίσεις με το στηθόδεσμο σκέτο, εμφανίσεις… αλλά και η ψείρα, ψείρα! Έκθαμβοι ακούσαμε πριν λίγο, τη Μαρία Ηλιάκη να σχολιάζει το ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης, δήλωσε πως είχε ψείρες! Βρήκε ομοιοπαθή η Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε ότι κι εκείνη είχε πάντα πολλές ψείρες  στα μαλλιά της. «Ο Παπαζήσης με τις ψείρες;» είπε «Το καταλαβαίνω γιατί και εγώ πάντα είχα. Πάρα πολλή ψείρα!».

Δεν μας διευκρίνισε τι είδους ψείρες και αν είναι εκείνες οι κατοχικές ή άλλες νέας γενιάς, πιο εξελιγμένες. Και επειδή η ψείρα κολλάει εύκολα με τον Παπαζήση στα πλατό στα σίριαλ και την Ηλιακή στις εκπομπές, φανταστείτε τι φαγούρα έχει η ελληνική τηλεόραση! Ο μόνος που γλίτωσε και άντεξε τις ψειριασμένες συναναστροφές; Ο Νίκος Μουτσινάς! Που να πάει και κόνιδα να πιαστεί; Στην καράφλα ή τις βλεφαρίδες τις βγαλμένες; Θέλει την ρίζα της και την μπούκλα της!

Στα αλήθεια τώρα, καλή η ανάγκη για προβολή, για εξτριμ ατάκες, καλό και το άλλοθι του αυθορμητισμού στην τηλεόραση, αλλά σε όλα υπάρχει και ένα μετρό, που το βάζει μόνο του το πρόσωπο που εκτίθεται σ αυτήν και μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων. Εκτός κι αν η ψείρα δεν είναι στο κεφάλι αλλά «εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί, βαλ’ στο κορμί που πυρκαγιά, πιο χαμηλά πιο χαμηλά.» Μπας και καεί η ψείρα δηλαδή γιατί τα νούμερα τηλεθέασης στα χαμηλά τα βλέπουμε να παραμένουν.

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει και τρίχες στο βυζί γιατί όπως μας το μοστράρει, αν είχε και το συμπαθές ζωύφιο πάνω του, θα ζήταγες από το σκηνοθέτη κοντινά πλάνα με μεγεθυντικό φακό για απόδειξη. Επειδή θέλει η νταρντάνα να κρυφτεί μα η φαγούρα δεν την αφήνει. Μόνο ο τηλεθεατής την φτύνει. Ο επόμενος παρακαλώ με αποτυχημένη εκπομπή. Κάποιος με κονδυλώματα ίσως;