Παράπονο -να πέσει ο ουρανός να με πλακώσει- δεν έχω. Με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο μας, βιβλίο γράφεις. Δεν προλαβαίνουμε τα κανάλια, τους σταρ, τους ανθυποστάρ, τους διευθυντές, τις μεταγραφές και τον πανικό σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν είναι ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος.

Στο Mega η αποπομπή-παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου συνοδεύτηκε και από ένα «δακρύβρεχτο» αποχαιρετιστήριο σημείωμα του πρώην διευθυντή. Σε αυτό κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο που αντιμετώπισε και υπόσχεται να μας διαφωτίσει για τους λόγους της φυγής του με άλλο σημείωμα που θα αναρτήσει, ενώ το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού περνάει σε νέα εποχή. Ήδη ανακοινώθηκε η έλευση της Αντωνοπούλου για τα δελτία του Σαββατοκύριακου ενώ η κα. Όλγα Τρέμη είναι προ των πυλών για να αναλάβει την διεύθυνση των ειδήσεων.
Αυτή που δεν αισθάνεται καθόλου καλά πλέον, είναι η κ. Μαρία Σαράφογλου, η οποία μετά την αποχώρηση του κ. Παναγιωτόπουλου, θα πρέπει να αποδείξει πολύ πιο γρήγορα ότι αξίζει την θέση κεντρικής παρουσιάστριας.

Στον Alpha πάλι όπως με πληροφορούν, έχουν πέσει όλοι πάνω στην Σπυροπούλου -σιγά το νέο- μπας και αρχίσει πλέον να ανεβαίνει, αλλά οι παλιοί απλά κουνάνε το κεφάλι τους και σιγοψυθυρίζουν μεταξύ τους ότι το «κορίτσι δεν το έχει». Το έχει δεν το έχει, κάτι πρέπει να γίνει ειδικά μετά τα αποκαλυπτήρια για το φιάσκο με την Unesco, αφού η ξανθιά αγαπημένη του καναλιού προλόγισε μια εκδήλωση της «Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και νήσων», που είναι μια ασήμαντη ΜΚΟ.

Η διεθνής οργάνωση δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη εκδήλωση για τα μάρμαρα και φυσικά δεν επέλεξε ποτέ την Κωνσταντίνα για να την προλογίσει (μάλλον θα την είχαν δει να μιλάει κάπου και κατάλαβαν)! Ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι όταν ζητάνε την σταρ από περιοδικά και εφημερίδες για συνέντευξη οι δημόσιες σχέσεις του σταθμού λένε στους δημοσιογράφους να στείλουν τις ερωτήσεις με e-mail.

Η αποπομπή της Ζήνας Κουσελίνη μετά από ένα μίτινγκ στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παρόν και ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, έγινε μάλλον άκομψα. Η ίδια φέρεται να πλήρωσε το στοίχημα που είχε βάλει ότι η Σπυροπούλου μπορεί να κρατήσει μόνη της εκπομπή, το οποίο δεν της βγήκε, παρά τις εξαντλητικές προσπάθειες.

Η Ελενίτσα από την άλλη -έτσι την αποκαλεί ο Ματέο- πάει μόνη της και με τον ένα η τον άλλο είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Η περίφημη εγκυμοσύνη και το επεισόδιο με τον Φιλιππινέζο μπάτλερ της, απλά συντηρούν τον ετήσιο μύθο της και τον παχυλό μισθό της.

Στον ANT1 η παρουσίαση του προγράμματος στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών -σικ επιλογή- δεν έφερε κάτι το συγκλονιστικά καινούριο. Οι συνήθεις πρωταγωνιστές του καναλιού ήταν εκεί και αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν το άχρωμο trailer του «Όλα Μπιπ», που απείχε μακράν από τα παλιότερα εμπρηστικά βίντεο. Τι έμεινε; Να ξεκινήσει και ο Σεφερλής το πρωινό του μαζί με την σύζυγο και τους υπόλοιπους του πάνελ τουΔέσποινα Καμπούρη έμαθε ότι δεν θα είναι τελικά στην εκπομπή από τα sites- και μετά να πάρουμε όλοι μαζί μια φούχτα Ladoz για να αντέξουμε την συνέχεια της τηλεοπτικής χρονιάς.