Καρκίνε, αξιοποίησε τις γνωριμίες σου - Παρθένε, μη σώσεις τον κόσμο σήμερα... - Ταύρε, ήρθε η ώρα της αλλαγής!

Έχεις άστρο σήμερα;

Καρκίνε, αξιοποίησε τις γνωριμίες σου - Παρθένε, μη σώσεις τον κόσμο σήμερα... - Ταύρε, ήρθε η ώρα της αλλαγής!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο είναι πολύ θετικό για εσένα και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες. Όμως πρόσεξε να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει σε κινήσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις. Μείνε προσγειωμένος, αλλά χωρίς να χάσεις το χαμόγελό σου. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας, που έχεις ονειρευτεί. 

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά ίσως δεν έπαιρνες απόφαση να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Τώρα είναι η ώρα να το κάνεις, και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι αρκετά έντονη για εσένα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εκτός αυτού, θα βρεις διάφορα εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σου. Κινήσου ήρεμα και χωρίς να παρασύρεσαι από κάποιους ανθρώπους, ώστε να μπορέσεις προγραμματισμένα να ανταποκριθείς σε όλα τα θέματα που σε αφορούν. 

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες κοινωνικές επαφές θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα και δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες! Ωστόσο, απόφυγε και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που θα σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις. Οι ικανότητές σου είναι παρά πολλές. Αξιοποίησέ τες! 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά στη ζωή σου. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει δείχνουν να αποδίδουν και με λίγη ακόμα δουλειά, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και να σε γεμίζουν ικανοποίηση με την εξέλιξή τους. 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα χαλάσει από κάποιες σκέψεις, που σε αναστατώνουν. Κλείσε τα αφτιά σου σε όσα σχόλια σε κάνουν απαισιόδοξο και δες με ειλικρίνεια ποια είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Δε χρειάζεται να… σώσεις σήμερα τον κόσμο. Επικεντρώσου στα δικά σου ζητήματα. 

Ζυγός
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακούς με μεγαλύτερη προσοχή τους γύρω σου και να μην επιμένεις στην άποψη σου πριν καταλάβεις τι θέλουν να σου πουν. Ίσως κάποιες συζητήσεις να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, γι’ αυτό έχε το νου σου. 

Σκορπιός
Η ψυχολογία σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν είναι και στα καλύτερά της αυτό το Σάββατο. Μην αφήνεις όμως να σε παίρνει από κάτω και χρησιμοποίησε τη λογική σου, για να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Απόφυγε με κάθε τρόπο οτιδήποτε σε χαλάει και επικεντρώσου σε όσα μπορείς να κάνεις, για να φτιάξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου. 

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις αλλά για να είναι οι σωστές, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός. Μην παρασυρθείς από τα μεγάλα λόγια και δες με μεγαλύτερη ψυχραιμία κάποια άτομα, που σε πλησιάζουν με πολλές υποσχέσεις. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Σάββατο θα σε κουράσει αρκετά, αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί και μόνος σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Ωστόσο, η ψυχραιμία και η σύνεση θα σε σώσουν και αν δεν κινηθείς βιαστικά και σπασμωδικά, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολλά τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν και σήμερα σου έρχονται στο νου και σε αναστατώνουν. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες αυτές ως μαθήματα, θα πετύχεις πολύ πιο γρήγορα τους στόχους σου. Ειδικά σήμερα μην αφήσεις κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες να σταθούν εμπόδιο στις κινήσεις σου και τα παθήματα, ας σου γίνουν μαθήματα. 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα είναι πολλές και αξιοπρόσεκτες, αλλά με την τάση για απομόνωση που έχεις, μάλλον θα τις βλέπεις από μακριά να περνούν και να χάνονται… Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι κάθε περίσταση. Κουβέντιασε με τα δικά σου άτομα και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσουν και θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα