Εδώ που τα λέμε εσύ μπορείς να λες τον έναν ηλικιωμένο για τηλεόραση και την άλλη bimbo με τρέσες αλλά εμείς έξαλλα θα διατρανώσουμε πως δεν είσαι εσύ κοντός αλλά θύμα σκευωρίας! Η μιμητική μας τηλεόραση, ξαφνικά άνευ λόγου και αιτίας, επέβαλλε σε όλους τους δημοσιογράφους της ενημέρωσης, που σαν να ζήλεψαν την Ελένη Μενεγάκη, που στην ψυχαγωγία την δείχνει την κορμοστασιά της, να κόβουν βόλτες όρθιοι και να κάθονται να ακούνε όλους τους πολιτικούς συντάκτες και σκέτο επαγγελματίες, πότε στο ένα πόδι, πότε στα άλλο, με κίνδυνο εργατικής ορθοστατικής πίεσης στο μέλλον.

Και καλά η Μπουσδούκου και η Τσαπανίδου που είναι και γυναίκες και κορμάρες. Και καλά η Μάρα Ζαχαρέα που ‘χει και μια άνεση στην κίνηση. Και καλά η Σαράφογλου -μη Θεέ μου σχώρα με! Και καλά η Σία Κοσσιώνη που θα μπορούσε να είναι και μοντέλο! Εσύ κυρ Μπογδάνο μου, τι μου τη θες την πασαρέλα;

Και άντε, κομμάτια να γίνει σου την πέσανε πως είναι πολιτική του σταθμού να στέκεσαι και να κινείσαι! Άρχισες όμως να αισθάνεσαι και έχεις μια ανάσα σαν τον Γιώργο Μαρίνο στην Μέδουσα! Να νομίζουν πως σε βάζουν οι κακοί –σε πολεμούν εσωτερικά, εξωτερικά και σε πολεμούν και οι πόλεμοι καλέ μου!-  να στέκεσαι απέναντι στις πιο ψηλές του σταθμού σου, οι οποίες -επίτηδες- φοράνε και 12ποντα για να φαίνεσαι όχι απλά κοντός, αλλά σαν στρουμφάκι με κοστούμι και γραβάτα έξω απ’ το στρουφοχωριό -ενώ δεν είσαι!

Πες τους καλέ μου, πως ακόμα και μνημείο να θέλουν να σου αναγείρουν στο Φαλήρο, να προτιμήσουν τον ανδριάντα και όχι το ολόσωμο. Σε Καποδίστρια να πας, σε Κολοκοτρώνη πάνω στ΄ άλογο να δείχνει τις μπουτίκ στο Κολωνάκι, ποτέ… Και τις ψηλές όταν στις ρίχνουν από δίπλα για να σε εκθέσουν, να τις βάζεις να βγάζουν τις γόβες και να εμφανίζονται ξυπόλητες σαν την Ισιδώρα Ντάνκαν που το ‘κάνε μόδα στις χορεύτριες! Με ένα σμπάρο θα ‘χεις και καινοτομία και θα σε καμαρώνει και η γειτονιά όταν περνάς.