Ποιοι στ’ αλήθεια είναι αυτοί που επιχειρούν να φιμώσουν τον Τρύφωνα Σαμαρά; Η εξαφάνιση ανθρώπων από το τηλεοπτικό σκηνικό, με αφορά. Πιστεύω ότι τόσο η αποχώρηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το MEGA, όσο και η μη ανανέωση του συμβολαίου της Ζίνας Κουτσελίνη από τον ALPHA, ήταν απλά αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης, καθώς η πλειοψηφία των μέσων αναπαρήγαγαν τις συγκεκριμένες ειδήσεις, αγνοώντας την εξαφάνιση από το δελτίο ειδήσεων των stars, τον κομμωτή με την βεντάλια.

Οι φήμες: Κάθε είδωλο το ακολουθεί η φήμη. Καιρό τώρα διέρρεαν από τους επίδοξους ανταγωνιστές του γνωστού κομμωτή – παρουσιαστή – χορευτή – performer, πληροφορίες για το ότι οι απαιτήσεις του ήταν τόσες που έκαναν την ;Aννα Δρούζα, την Τατιάνα Στεφανίδου, τον Γιώργο Τράγκα και την Έλλη Στάη να μοιάζουν άκακα ελάφια!

Κάποιοι συνεργάτες λοιπόν είχαν εκφράσει κομψά την δυσανεξία τους, αλλά «η χρυσή τσατσάρα της καρδιάς μας» δεν ήταν η πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα που είχε δεχθεί τον φθόνο του ανταγωνισμού. Ο πιο βρώμικος πόλεμος που αφορούσε την επαγγελματική του ζωή, ήταν η διάχυση πληροφορίας στην πιάτσα ότι ο Τρύφωνας δεν κουρεύει. 

Οφείλω να δημοσιοποιήσω ότι μετά από έρευνα, βρήκα μία γυναίκα  κουρεμένη από την Τρύφωνα. Αυτή είναι η Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία μπορεί ως παθούσα να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που υπονομεύουν την σχέση με το ψαλίδι που διατηρεί ο καλλιτέχνης. Kαι όπως καταλαβαίνετε μια δήλωση της Τσόλκα είναι «βαριά». Είναι σαν τώρα ν’ ακούω την μπάσα και υγρή φωνή της να μου ομολογεί: «Ναι με κούρεψε ο Τρύφωνας». Αν αυτό ήταν βίντεο, θα είχα τοποθετήσει ως τίτλο στην βάση της οθόνης «Αληθινή μαρτυρία».

Όλο αυτό το διάστημα που ο Τρύφωνας Σαμαράς χτένιζε, περισσότερο τον εαυτό του παρά τις πελάτισσες του, πολλές ματαιόδοξες στην φάση της εμμηνόπαυσης απαιτούσαν ν’ αποχωρισθεί την τηλεόραση και ν’ αφοσιωθεί στα δικά τους τα «κατσόμαλλα». Φυσικά ο Τρύφωνας που ξέρει τη γυναικεία καρδιά καλύτερα απ’ όσο γνωρίζει το «υπόλοιπο λογαριασμού» η Ελένη Μενεγάκη, άντεξε τόσο όσο… οι πιέσεις να γίνουν αφόρητες.

Τα μέτωπα δεν τελειώνουν εδώ. Το κηρυγμένο  αντάρτικο πολλών κομμωτών που φυσικά δεν χορεύουν, δεν παίζουν τραμπολίνο, δεν έχουν κάνει την βεντάλια προέκταση του χεριού τους, δεν έχουν ξεμαλλιάσει την Ναόμι Κάμπελ, διευκόλυνε την αποδόμηση του Τρύφωνα. Εκείνος, αν και το μόνο που έκανε ήταν να υπομείνει στωικά την υπονόμευση εκφράζοντας μόνο ένα ανθρώπινο παράπονο που αφορούσε τον αποκλεισμό του από τον ΑΝΤ1, συναντούσε το κοινό του κάθε μέρα με σουσούμια και νάζι, υιοθετώντας την αρχή «τραγούδα θεατρίνε». 

Ας διαμηνύσουμε σε όλους όσους αγωνιούν να μάθουν για τον «κομμωτή με την βεντάλια» ότι πολύ σύντομα θα σπάσει την σιωπή του. Εκτός κι αν επιθυμήσει η εξαφάνισή του να συναγωνιστεί εκείνη του Τζον Αυλακιώτη