Η Μαντόνα είναι σταρ και φυσικά δεν περίμενε εμάς ο πλανήτης για την ανακοίνωση. Όπως επίσης και εμείς δεν διεκδικούμε το Πούλιτζερ για την διαπίστωση -ε, ούτε και τα βραβεία Μπότση που όσο να ‘ναι βρίσκονται και μια γειτονιά δρόμο.

Παρ’ όλα αυτά, η σταρ έγινε τέτοια διότι:

α) ανήκει σε μεταλλαγμένο υβρίδιο του ανθρώπινου είδους,

β) είναι εξωγήινη και η κανονική της μορφή είναι σαν γιγάντιο έντομο και μεταμφιέζεται σε ξανθιά κάθε μεσημέρι, ενώ το βράδυ το περνά σε κουκούλι μεταξοσκώληκα,

γ) είναι ένα απλό κατατρεγμένο κορίτσι, που η δόξα, τα χρήματα και η υπέροχη ζωή δεν την άλλαξαν καθόλου (σ.σ: εντελώς απίθανη θεωρούμε αυτή την εκδοχή αλλά θα πρέπει λόγω δημοσιογραφικής δεοντολογίας να την παραθέσουμε) και κακοί εγκληματίες έκλεψαν ένα πολύτιμο σημείο του κορμιού της για να ζητήσουν λύτρα, το βάρος τους -διότι η κοτζάμ σταρ τι να ζυγίζει; Ούτε γραμμάρια!- σε 500δολλάρα.

Όλες αυτές οι εκδοχές προσπαθούν να ρίξουν φως στο εναγώνιο παγκόσμιο ερώτημα, το μεταφυσικό σχεδόν, το αταβιστικό όσο η παλαιότητα του είδους μας πάνω στο πλανήτη, γιατί η Μαντόνα σε πρόσφατες φωτογραφίες, όχι μόνο μοιάζει με 18χρονη εγγονή της, αλλά δεν έχει και αφαλό;
 



 

Σ.σ: Η προφανής απάντηση πως η Μαντόνα δεν έχει αφαλό διότι της σβήστηκε από το πολύ ρετούς για να δείχνει 18χρονη, απορρίπτεται ως πολύ κοινότυπη και προβλέψιμη για μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς! Στην επομένη φωτογραφία δεν θα ‘χει κότσια, λοβούς αυτιών και γόνατα, ενώ τα αφτιά της θα ‘ναι μυτερά σαν του Δρ. Σποκ του οποίου αποτελεί απόγονο, αφού γονιμοποίησε Ιταλίδα μετανάστρια στα χωράφια του Κάνσας με την μύτη του, ενώ ήταν και συναχωμένος.