Υδροχόε, τα ερωτικά σου στα ύψη! - Κριέ, ψήνεσαι να σταματήσεις την κριτική; - Ζυγέ & Σκορπιέ, σήμερα βγάζετε φτερά!

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;

Υδροχόε, τα ερωτικά σου στα ύψη! - Κριέ, ψήνεσαι να σταματήσεις την κριτική; - Ζυγέ & Σκορπιέ, σήμερα βγάζετε φτερά!

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα ξέγνοιαστα, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο, πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν έντονη κινητικότητα και θα σε εξαντλήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιόρισε την επικριτική σου διάθεση, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις όλες τις ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα και να επιστρέφει από σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και θα φέρει αρκετό εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες, που θα σε ανησυχήσουν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, θα έχεις την απαιτούμενη εσωτερική δύναμη ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας, για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις στη διάθεσή σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πώς θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις και προπάντων, κάνε αυτό που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Λόγω της επιστροφής του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα, είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα με τον ανάδρομο Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να επιστρέφει στο Ζυγό, θα σε ευνοήσει αρκετά και θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κατακτήσεις νέους στόχους και θα προωθήσεις με πρωτοποριακό τρόπο τα σχέδιά σου. Η διάθεσή σου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες, που αντανακλούν στο περιβάλλον σου. Θα δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τον αισθηματικό σου τομέα.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να υποκύψεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά, μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η μέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα από εσένα. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Στα αισθηματικά σου θα εισπράξεις ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάς και θα απολαύσεις έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές, γι’ αυτό να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος!

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και μην τον κουράσεις με πράγματα, που δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι τώρα απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες. Κατά τα άλλα, σε αισθηματικό επίπεδο θα έχεις ποικ

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα