Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, χωρητικότητας 42.062 θεατών, παίζει το Σάββατο η Εθνική για τα προκριματικά του Euro 2016, που θα διοργανωθεί στη Γαλλία.

To συγκρότημα του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησε με ήττα από τη Ρουμανία τον μαραθώνιο των ομίλων και τώρα η νίκη πρέπει να επιτευχθεί. Οι παίκτες μας και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να τα δώσουν όλα στο στάδιο που έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγους αστέρες της ροκ μουσικής. Κοινό δικό τους μπορεί να μην έχουν, όμως οι παίκτες μας οφείλουν -για να ανακτήσουν ελπίδες- να τα δώσουν όλα, σαν ροκ συγκρότημα.

Εκεί, λοιπόν, έχουν εμφανιστεί μπάντες όπως οι AC/DC, οι Iron Maiden, οι Metallica, οι U2, οι Muse, οι Dire Straits, o Paul McCartney.
Και το καλύτερο; Μέχρι και οι Rolling Stones έχουν παίξει εκεί και μάλιστα πέντε φορές (1970, 1995, 1998, 2003 και 2007), ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το… boss ή αλλιώς Bruce Springsteen, ο οποίος έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές (δύο το 2003, 2008 και 2012).
Τρεις φορές έχουν εμφανιστεί o Bon Jovi, οι U2 και οι Iron Maiden, ενώ έχουν περάσει και οι Michael Jackson, Madonna, Genesis.