Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 14/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αρχίστε από σήμερα να δώσετε ένα καινούριο αέρα  στις σχέσεις σας, μπορείτε επίσης από σήμερα να κάνετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, τα άστρα σας φέρνουν πολλές ευκαιρίες και καλές προοπτικές. Ηρεμήστε δεν χρειάζεται να έχετε άγχος. Μην φοβηθείτε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή θα σας γεμίζει φοβίες και ανασφάλειες για το επαγγελματικό σας μέλλον. Είστε εκνευρισμένοι, γιατί κάποια νέα σχέδια σας δεν πήγαν καλά αφού τα προχωρήσατε χωρίς να νιώθετε σίγουροι. Αφήστε τους άλλους να σας εξηγήσουν τις δικές τους προτάσεις και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με τους άλλους και να ανακατεύεστε στα προσωπικά τους γιατί θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα! Αρκετά έχετε. Το χιούμορ και η ευγένειά σας, βοηθούν να είστε πιο άνετοι στις επαφές με άτομα του άλλου φύλου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ενέργεια και δυναμισμό ξεκινάτε την σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ή συμφωνίες επαγγελματικού χαρακτήρα πολύ συμφέρουσες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Είναι πάρα πολύ πιθανό ότι η υπερβολική αισιοδοξία σας θα σας παρασύρει σε υπερβολές και όχι έξυπνες κινήσεις.


ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό, λόγω έντονων συναισθημάτων, να υπάρξουν ασυμφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και σας προβληματίζουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν μπορείτε αποφύγετε γενικώς τις εντάσεις . Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση βελτιώνεται μέρα με την μέρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρησιμοποιήστε την ευφράδεια του λόγου που έχετε, προκειμένου να περάσετε τις θέσεις σας στους άλλους και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει χωρίς να εκβιάζετε καταστάσεις στη σχέση σας. Αποφύγετε τις συζητήσεις για τα οικονομικά σας στο εργασιακό σας χώρο.


ΖΥΓΟΣ

Η φυσική σας κατάσταση είναι κάπως πεσμένη το τελευταίο διάστημα. Λίγο το άγχος των επαγγελματικών σας, λίγο τα συναισθηματικά, σας έχουν ρίξει την ψυχολογία. Σταματήστε να σκέφτεστε έτσι και ξεκινήστε την γυμναστική και την διασκέδαση. Μόνοι σας έχετε δώσει δικαίωμα στους άλλους να σας κακολογούν. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιστρέψτε το κλίμα σήμερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει για να τα καταφέρετε. Προβληματικές καταστάσεις που σας βασάνιζαν καιρό τώρα θα διορθωθούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αγχώνεστε από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δεν είστε οι μόνοι που ζορίζονται. Αν κάποιος συμβιβασμός στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα, προχωρήστε με τόλμη. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας και εργαστείτε ομαδικά για μεγαλύτερη επιτυχία.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να αναγνωρίσετε και να δείτε την ρίζα των προβλημάτων σας, δεν σας φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι που σας αγαπάνε για να ξεσπάτε σε αυτούς. Κάποια νομικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα το προσεχές διάστημα. Αργότερα μέσα στην μέρα υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με κάποιον εξαιτίας μικρών παρεξηγήσεων. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγές προκύπτουν στον κοινωνικό σας κύκλο και εσείς συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με των περίγυρό σας. Πάρτε αυτούς που αγαπάτε και έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους ένα τηλέφωνο σήμερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάτε.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ανησυχείτε και αγχώνεστε άδικα για το μέλλον της σχέσης σας. Κάποια σύννεφα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα  θα είναι παροδικά. Οι αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά αυτό το διάστημα. Θα βρείτε την ησυχία σας, αφού ένα χρόνιο πρόβλημα που αποτελούσε βραχνά, θα λυθεί σύντομα.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr