Επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα στις αλλαγές, δες τι μπορείς να κάνεις χωρίς να ξοδέψεις χρήματα:

1. Τάβλες 

Μπορείτε να αγοράσετε 5 τάβλες και να τις βάψετε στο χρώμα που σας αρέσει. ‘Η για πιο vintage αποτέλεσμα, υπάρχουν ειδικές βαφές στο εμπόριο που δίνουν την όψη του παλιού πάνω στο ξύλο. Καρφώστε τις στον τοίχο, ξεκινώντας από το ύψος του κρεβατιού σας. Αφού τις καρφώσετε μπορείτε να γράψετε με μπογιά ότι σας αρέσει ή να κολλήσετε φωτογραφίες και αγαπημένα σας μικρά αντικείμενα.

2. Ύφασμα και ξύλο

Βρείτε ένα παλιό ξύλινο κεφαλάρι και καλύψτε το με την ταπετσαρία της αρεσκείας σας. Αυτή, μπορεί να είναι από ύφασμα σε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου σας. Θα τυλίξετε το μεγάλο κομμάτι ξύλου με το ύφασμα και θα το στερεώσετε γύρω-γύρω με πρόκες ή με το ειδικό εργαλείο συρραφής.

3. Παλιά παραθυρόφυλλα ή πόρτες

Μία όμορφη και αρκετά ανέξοδη ιδέα, είναι να βάλετε παλιά παραθυρόφυλλα σαν προσκεφάλι. Απλά θα τα τοποθετήσετε πίσω από το κρεβάτι, και στο τέλος θα φροντίσετε να τα στηρίξετε καλά. Τέλς, μια παλιά πόρτα είναι εκπληκτική ιδέα για να καλύψεις τον άδειο τοίχο του σπιτιού τοποθετώντας την κάθετα ή οριζόντια.