Αιγόκερε, αναστατώνεσαι (σαν τη Στανίση ένα πράγμα) - Υδροχόε, προβλήματα στη δουλειά ενόψει - Παρθένε, η αμφιβολία είναι ο εχθρός σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Αιγόκερε, αναστατώνεσαι (σαν τη Στανίση ένα πράγμα) - Υδροχόε, προβλήματα στη δουλειά ενόψει - Παρθένε, η αμφιβολία είναι ο εχθρός σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τετάρτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σε ευχαριστούν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τετάρτη είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά σου και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις. Λίγη προσοχή μόνο για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα θελήσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, για να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αρκετά γεγονότα που θα προκαλέσει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα σπείρουν μέσα σου αμφιβολίες για διάφορες αποφάσεις, που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό και το πιο πιθανό σενάριο είναι να σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Σήμερα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό, θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα. Η Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Κριού, θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Τετάρτη θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Τετάρτη, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε επηρεάζει αρνητικά, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα