Τα ατυχήματα που "καρφώθηκαν" στη μνήμη μας... (videos)

Τα διασημότερα τραγικά περιστατικά στην ιστορία των μηχανοκίνητων σπορ.

Τα ατυχήματα που "καρφώθηκαν" στη μνήμη μας... (videos)

Τα διασημότερα τραγικά περιστατικά στην ιστορία των μηχανοκίνητων σπορ.


Αυτή η Κυριακή (σ.σ. η χθεσινή) δεν ήταν συννεφιασμένη. Καταραμένη ήταν... Για τη χώρα μας, ήταν το σοκαριστικό συμβάν στην Εγνατία με τους πέντε νεκρούς.

Για τον υπόλοιπο κόσμο και δη τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ήταν το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί στην πίστα της Σουζούκα για το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και ο αναπάντεχος θάνατος, με τη μηχανή στην οποία επέβαινε, του παλαιού πιλότου της F1, Αντρέα ντε Τσέζαρις. 
 


Ειρωνεία της τύχης εις διπλούν, όπως και πριν από 283 ημέρες με τον Μίκαελ Σουμάχερ. Να οδηγείς ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα και να πέφτεις σε... γερανό στην περίπτωση του Μπιανκί, και να μην έχεις γρατζουνιά στην καριέρα σου από τα 300 plus χιλιόμετρα, αλλά να την πατάς έξω από τις πίστες, στην περίπτωση του ντε Τσέζαρις και του Γερμανού πολυπρωταθλητή.

Δυστυχώς όσο συναρπαστικός και εθιστικός είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, άλλο τόσο επικίνδυνος είναι. Τα παραδείγματα ουκ ολίγα όπως θα δείτε παρακάτω στα βίντεο που συγκεντρώσαμε.
 

Αϊρτόν ΣένναZιλ ΒιλνέβΤομ ΠράιςΝίκι ΛάουνταΡόλαντ ΡατζεμπέργκερΑλεξ ΖανάρντιΡόμπερτ ΚιούμπιτσαΑλεξάντερ ΠρεμάτΡαλφ ΣουμάχερΡότζερ ΓουίλιαμσονNASCARWRCDTM


 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα