Η «θεά» Angelina Jolie πρωταγωνιστεί σε μία διαφορετική, σκοτεινή εκδοχή της «Ωραίας Κοιμωμένης» στην ταινία «Maleficent», την ανείπωτη ιστορία της εμβληματικής κακιάς του κλασικού παραμυθιού. Η ταινία ξετυλίγει την ιστορία από την πλευρά της Maleficent (ίσον κακιά, σατανική, ραδιούργα). Μία πανέμορφη, καλόκαρδη, νεαρή γυναίκα που ζει μια ειδυλλιακή ζωή μεγαλώνοντας σε ένα ήρεμο βασίλειο του δάσους μέχρι που μια μέρα ένας στρατός-εισβολέας, διαταράσσει την ηρεμία της χώρας. Η Maleficent γίνεται η ατρόμητη προστάτιδα του τόπου της μέχρι που γνωρίζει μία τρομερή προδοσία. Αυτό κάνει την αγνή καρδιά της σκληρή σαν πέτρα. Κυριευμένη από δίψα για εκδίκηση, η Maleficent ρίχνεται σε μία επική μάχη με τον διάδοχο του εισβολέα βασιλιά και ρίχνει μια κατάρα στην νεογέννητη κόρη του Aurora. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, η Maleficent συνειδητοποιεί ότι η Aurora κρατά το κλειδί για την ειρήνη στο βασίλειο – και ίσως και για την αληθινή ευτυχία της ίδιας.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Elle Faning , Juno Temple, Sharlto Copley, Brendon Thwaites, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Sam Reily. Περιττό να πούμε βέβαια ότι ο λόγος που περιμένουμε αυτήν την ταινία, είναι η «σκοτεινή», κακιά Angelina και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κλέβει την παράσταση όπως είχε κάνει και η Charlize Theron ως Κακιά Βασίλισσα Ravenna στην «Χιονάτη και τον Κυνηγό» του 2012.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε και την κόρη της Angelina και του Brad Pitt , Vivienne-Marcheline (το ένα από τα δίδυμα βιολογικά παιδιά τους) που παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και υποδύεται την πριγκίπισσα Aurora σε παιδική ηλικία. Η Angelina δήλωσε πως η Maleficent ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας από όταν ήταν μικρή, και παραδέχτηκε πως τα παιδάκια που βρίσκονταν στα σετ των γυρισμάτων, τρόμαζαν όταν την έβλεπαν με την στολή. Ετσι η κόρη της ήταν η αναγκαία επιλογή ως το μόνο κοριτσάκι-ηθοποιός που δεν φοβόταν να βρεθεί στο πλατό μαζί με την τρομακτική ηρωίδα!

Η «Maleficent» θα κυκλοφορήσει και σε 3D και η πρεμιέρα της στις ΗΠΑ θα γίνει στις 30 Μαΐου του 2014.