Κριός

Αγαπητέ Κριέ, εντελώς αντιφατική θα είναι η σημερινή ημέρα για εσένα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες επικοινωνίας, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό είναι καλό για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να διώξεις την πίεση που αισθάνεσαι, γιατί θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις, που δεν σε συμφέρουν.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Επειδή όμως ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, μην εκνευριστείς για θέματα, που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα θα έχει για εσένα ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Ίσως τα πράγματα να μην προχωράνε όπως ακριβώς επιθυμείς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει απαισιόδοξο. Είναι καιρός να ξεπεράσεις το κακό κλίμα και κυρίως, να αφήσεις πίσω ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν. Μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους, γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, εντάσεις και προβλήματα που δεν περίμενες και σου έρχονται ουρανοκατέβατα σε περιμένουν σήμερα, με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι σχέσεις σου δεν πηγαίνουν καλά και πρέπει επειγόντως να ανακαλύψεις τρόπους, είτε να τις βελτιώσεις είτε να απαλλαγείς από αυτές. Άκουσε την γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Ίσως είναι πιο αντικειμενικοί και σε βγάλουν από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι.



Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, νιώθεις ένταση και έχεις αρκετά νεύρα εξαιτίας της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και στο εξής. Πρόσεξε λίγο τον εκνευρισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Θα υπάρξουν πιθανές παγίδες σε νέες συμφωνίες και θα πρέπει να έχεις εξετάσει καλά όλες τις λεπτομέρειες, προτού τις κλείσεις.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, προχώρα σήμερα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Με τον Ερμή να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν μόνο αν τα προφυλάξεις. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.


Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι να αφήσεις τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των σχεδίων σου και με κάθε τρόπο απόφυγε το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις το χρόνο, ώστε να δώσεις τη συμπαράστασή σου σε αυτούς που τη χρειάζονται.
 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Επίσης, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά, τώρα που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι στην αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις από ενέργειες που έχεις κάνει. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις, που μπορεί να προκαλέσει η ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό από σήμερα και στο εξής. Πέρασε το βράδυ σου με την οικογένειά σου και μίλα μαζί τους για τις ανησυχίες σου. Θα αισθανθείς καλύτερα.


Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις αρκετά πιεσμένος από καταστάσεις και άτομα που σε ταλαιπωρούν και δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις ευκαιρίες να ξεπεράσεις και να πετύχεις αυτά που αναζητάς στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί μόνο να κινηθείς σωστά και προγραμματισμένα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς όμως να σε πιέζουν.


Ιχθείς

Ξαφνικά γεγονότα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε ανησυχήσουν σήμερα και ίσως σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία στην ζωή σου, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη μία ένα πρόσωπο της οικογένειας σου θα σου εκμυστηρευτεί κάτι που θα σε ξαφνιάσει, σχετικό με συγγενικό σας πρόσωπο, από την άλλη κάποιος από τους συναδέλφους σου μπορεί να σε προδώσει, για να διασφαλίσει την δική του θέση. Φρόντισε να ακολουθήσεις την διπλωματική οδό.