Είναι εξαφανισμένη εδώ και τριάντα χρόνια αλλά ταυτόχρονα που και που εμφανίζεται σαν guest star στον κίτρινο τύπο. Κάνοντας περαντζάδες με μαύρα μάτια (σαν αυτές τις  κουλές φαντάσματα από ιαπωνικές ταινίες τρόμου). Με τελευταία της βόλτα στο Σταφορνστάιρ (παίρνεις εθνική, στρίβεις αριστερά εκεί που λέει Αιγάλεω και το βρίσκεις).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Birmingham Mail» μία γυναίκα μαζί με την κόρη της ξαναείδε το φάντασμα. Ολα συνέβησαν όταν η γυναίκα και η κόρη της περπατούσαν στην περιοχή  Birches Valley. Τότε άκουσαν κραυγές και άρχισαν να τρέχουν προς την κατεύθυνση από όπου ακούγονταν. Και αναφέρει η γυναίκα: «Κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί λαχάνιασα. Τότε γύρισα προς τα πίσω μου και είδα ένα κορίτσι, σχεδόν 10 ετών, με τα χέρια της πάνω στα μάτια της. Στεκόταν σα να περίμενε μία έκπληξη, μία τούρτα γενεθλίων. Τη ρώτησα αν είναι καλά και αν ήταν εκείνη που ούρλιαζε. Εκείνη κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της. Τότε είδα ότι ήταν απολύτως μαύρα, δεν υπήρχε ούτε ίριδα, ούτε τίποτε άσπρο. Ήταν τόσο παράξενο. Πετάχτηκα πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν ξανακοίταξα, το παιδί είχε εξαφανιστεί». 

Λογικό μαντάμ, αφού δεν είχατε τούρτα να της δώσετε (λατρεύω την ψυχολογική προσέγγιση από την μάρτυρα). Εκτός κι αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μάρτυς. Δύσκολους καιρούς έχουμε στα media, ειδήσεις και να μην έχουμε, πρέπει να τις δημιουργούμε. Να παίρνει και καμία ιδέα το Χόλιγουντ για ταινίες:  “Το κορίτσι φάντασμα που θέλει τούρτα”.