Η είδηση

Στο λύκειο Ντεστρεχάν στο Κένερ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές με την κατηγορία της σεξουαλικής αποπλάνησης και βιντεοσκόπησης των ερωτικών τους περιπτύξεων με μαθητή τους, ηλικίας 17 ετών. Ο πιτσιρικάς έκανε τον κόκκορα στους φίλους του για τα “σκοραρίσματά” του με τις καθηγήτριές, μέχρι που το πήραν τα αυτιά κάποιων άλλων καθηγητάδων. Οι τελευταίοι, λέει, κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία η οποία πήγε και φόρεσε χειροπέδες στις δύο καθηγήτριες. Συνηθισμένες θα ήταν, βασικά, στα εξαρτήματα αυτού του είδους.

Με τα πολλά, πήγαν στον εισαγγελέα. Η πρώτη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 200.000 δολαρίων, ενώ η δεύτερη περιμένει ακόμα τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 17χρονος είχε αρχικά σχέση με την 32χρονη η οποία έμπασε στο τρίο και την 24χρονη συνάδελφό της.

Και έχουν φαγωθεί στα σόσιαλ μίντια και τα ειδησεογραφικά σάιτ οι χρήστες μεταξύ τους. Οι μεν να αναπολούν τα σχολικά τους τα χρόνια και να ρίχνουν κατάρες που δεν έκατσε στους ίδιους  μια τέτοια ευκαιρία (και η ίδια η καθηγήτρια). Και οι δε να κατηγορούν τους μεν ως ανώμαλους, παιδόφιλους, σεξιστές…

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή;

Έχουμε και λέμε: Όποιος στα λυκειακά του χρόνια δεν λιγουρευόταν σεξουαλικά τις όμορφες καθηγήτριές του, να σηκώσει τώρα το χέρι. 

Οκ, κανένα χέρι σηκωμένο. Μια όμορφη απόδειξη ότι οι αναγνώστες μας δεν πουλάνε ούτε καθωσπρεπισμό, ούτε καλογερισμό. Έχουμε να κάνουμε με νορμάλ ανθρώπους…

Μιλάμε, αδερφέ μου, για την πλέον καυλολάτρα ηλικία. Για τα χρόνια όπου το σπέρμα αδημονεί να βγει από το σώμα σου ακόμη και με το φτέρνισμα. Η εποχή που οι 7 αυνανισμοί σε μια ημέρα δεν φαντάζουν κατόρθωμα του Αμπέμπε Μπικίλα σε Μαραθώνιο Ολυμπιάδας, αλλά νορμαλοσύνη της καθημερινότητας. Η εποχή που το σεξ απασχολεί το μυαλό σου 24/7 (άσχετα αν οι προσπάθειες για ολοκλήρωση δεν ευδοκιμούν το ίδιο συχνά).

Σε αυτήν την φάση, λοιπόν, της απόλυτης κυριαρχίας των ορμών και των ορμονών, ο μαθητής από τις ΗΠΑ ως μάνα εξ ουρανού είδε την απόλυτη φαντασίωση κάθε νεαρού να γίνεται πραγματικότητα. Και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Με γεια του με χαρά του, λέω εγώ. Κι όχι μόνο εγώ: Μια σύντομη σφυγμομέτρηση στο γραφείο έβγαλε συντριπτικά αποτελέσματα για το φυσιολογικό της πράξης τόσο από την πλευρά του πιτσιρικά όσο και από την πλευρά των γυναικών.

Και λέω “γυναικών” και όχι “καθηγητριών” καθώς η μόνη ένσταση που μπορώ να διατυπώσω έχει να κάνει με τα όρια του ρόλου της εκπαιδευτικού που ξεπέρασαν και οι δύο κυρίες με τις… τσαχπινιές τους. Δεν θα είχα καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ απολύτως ένσταση αν ήταν, ας πούμε, ιδιωτικές υπάλληλοι σε κατάστημα με ρούχα και πετύχαιναν πελάτη τον νεαρό και του πετούσαν έξω τα  μάτια στο παραβάν μέσα. Αλλά κατά τη διάρκεια του λειτουργήματος της εκπαιδευτικού, οι ορμές και οι όποιες δεύτερες ή τρίτες σκέψεις θα πρέπει να σβήνουν. Βασικά δεν θα πρέπει καν να ανάβουν, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση που θα είχε μια κάποια βάση αν μιλούσαμε για ανδροειδή και όχι για ανθρώπους.

Και μιλάω για το λειτούργημα της “καθηγήτριας” και όχι του “καθηγητή” γιατί, καλώς ή κακώς, στο όλο ζήτημα ενυπάρχει ένα  μίνι σεξιστικό υπόβαθρο, βάσει του οποίου η συμμετοχή μιας 17χρονης μαθήτριας  σε τρίο με δύο καθηγητές 24 και 32 ετών θα έκανε την υπόθεση να φαντάζει περισσότερο περίπλοκη. Οι χορδές που θα θίγονταν θα ήταν περισσότερο ευαίσθητες, όπως περισσότερο ευαίσθητη είναι άλλωστε και η ίδια η φύση μιας 17χρονης συγκριτικά με την αντίστοιχη ενός συνομίληκού της.

Αυτά πιστεύω κι ας ακούσω τα σχολιανά μου.

Όπως και να έχει… Good job, young man!