Κατά πολλούς είναι μια ατάλαντη, ξενέρωτη b-movie ξανθιά, που κατάφερε ότι κατάφερε απλά και μόνο επειδή διαθέτει εκρηκτικές καμπύλες. Και μπορεί αυτοί να έχουν δίκιο. Αλλά αυτό δεν απασχολεί και τόσο τον αντρικό πληθυσμό από την ώρα που η Kate Upton δεν λέει ποτέ «όχι» σε μια προκλητική φωτογράφηση και πετάει τα ρούχα της πιο γρήγορα από ότι τραβάει πιστόλι ο Λούκι Λουκ!

Ωστόσο η επιτυχία έχει ανοίξει την όρεξη στο 21χρονο μοντέλο, που πλέον ονειρεύεται και καριέρα στη μεγάλη οθόνη. Η Upton μάλλον θέλει να γίνει star του κινηματογράφου και στη τελική γιατί όχι, αφού άλλες και άλλες με τα προσόντα της τα έχουν καταφέρει – Pamela Anderson, Jessica Simpson και η λίστα δεν τελειώνει πουθενά.

Έτσι, αφού κατάφερε να κάνει κάτι μικρά περάσματα από τα φιλμ «Tower Heist» και «The Three Stooges», αλλά και μπήκε σφήνα ανάμεσα στις θεές Cameron Diaz και Leslie Mann στη ταινία «The Other Woman» (θα κυκλοφορήσει του χρόνου), τώρα ετοιμάζεται για τον πρώτο της μεγάλο ρόλο.

Τα ρεπορτάζ την θέλουν να είναι η πρωταγωνίστρια στην ταινία «Entourage», που θα βγει στις αίθουσες το 2014. Και για όσους δεν θυμούνται, το «Entourage» ήταν ένα από τα πλέον επιτυχημένα σήριαλ της HBO, που από το 2004 και για 8 σεζόν μας χάρισε πολύ γέλιο.

Με τη ταινία δεν ξέρουμε τι θα γίνει, βλέποντας αυτό το cast.