Υδροχόος είσαι, μην κάνεις πίσω! - Δίδυμε, σήμερα δίνεις απαντήσεις! - Τοξότη, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο...

Έχεις άστρο σήμερα;

Υδροχόος είσαι, μην κάνεις πίσω! - Δίδυμε, σήμερα δίνεις απαντήσεις! - Τοξότη, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο...

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο εκνευρισμός που θα νοιώθεις σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Τετάρτη θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σου δώσουν και κάποιες απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σημερινή Τετάρτη είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τετάρτη είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, μπορείς να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις πετύχει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, αλλά μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και αυτό, αν μη τι άλλο, δεν ταιριάζει καθόλου στην κοινωνική φύση του χαρακτήρα σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Τετάρτη για εσένα, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι, χωρίς να υποχωρείς τόσο εύκολα.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και που μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα