Έπαιξε στην Ελλάδα επί σειρά ετών και πέρασε από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.

Και τώρα, ένα δημοσίευμα από τη Βουλγαρία, από το mediapool.bg βάζει φωτιά και δίνει κινηματογραφικό άρωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο των 80s. 

Τι λένε οι γείτονες; Ότι ο Θωμάς Λαφτσής ήταν μυστικός πράκτορας της βουλγαρικής Ε.Υ.Π στην Ελλάδα την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό και μάλιστα -ο ιδιοκτήτης της Λέφσκι σήμερα- είχε προσληφθεί στην Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βουλγαρίας τον Απρίλιο του 1980 με το ψευδώνυμο «ψηλός». Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Λαφτσής μεταγράφηκε το 1981 στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε έως το 1983 και στη συνέχεια ανέβηκε στον Παναθηναϊκό έως το 1985. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Βέλγιο για να επιστρέψει στον ΟΦΗ από το 1987 έως το 1989.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία, η “είδηση” προέκυψε μετά την έρευνα επιτροπής που έχει συσταθεί στη Βουλγαρία και ασχολείται με οικονομικά ζητήματα που αφορούν ανθρώπους που είχαν δεσμούς με την κρατική Ασφάλεια και τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών την περίοδο του κομουνισμού. 

Ο έλεγχος στον Θωμά Λαφτσή αφορούσε σε δύο μη εξυπηρετούμενα δάνεια εταιρείας της οποίας υπήρξε ιδιοκτήτης. Κάπου εκεί, λοιπόν, στην έκθεση δηλαδή, αναφέρεται πως ο Λαφτσής προσλήφθηκε ως πράκτορας πριν βρεθεί στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.