Τρίτο μεγάλο πρόβλημα μέσα σε δύο μέρες για τον Ολυμπιακό. Στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη θλάση ο Νταβίντ Φουστέρ και… πόνεσε ο Μίτσελ, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τρία κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός μέσος θα λείψει σίγουρα από το ματς του Περιστερίου το Σάββατο και από το δεύτερο παιχνίδι για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στη Σουηδία, κόντρα στη Μάλμε. Ο 51χρονος τεχνικός προβληματίζεται διότι ο τραυματισμός του Φουστέρ ήρθε να προστεθεί σε εκείνους του Σιόβα και του Γκαζαριάν, οι οποίοι αμφότεροι χάνουν αγώνες. Ο πρώτος για πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο δεύτερος μόνο για τη Σούπερ Λίγκα, καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα του “τσου-λου”, όπως και ο Ντοσεβί που επίσης είναι τραυματίας.

Ο Μίτσελ ανησυχεί, λοιπόν, διότι βλέπει να μειώνονται οι επιλογές του στη διαχείριση που πρέπει να κάνει εν όψει των δύο δύσκολων αγώνων που προαναφέρθηκαν. Αγώνες που “συνοδεύονται” από το ντέρμπι με τον συγκάτοικο στην κορυφή ΠΑΟΚ. 

Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι ο τραυματισμός του Φουστέρ “πόνεσε” τον προπονητή του πρωταθλητή, καθώς ο εκ των παλαιότερων στου Ρέντη, πλέον, ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Μίτσελ, ο οποίος -όπως και ο Βαλβέρδε- βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη-κλειδί που έχει την ικανότητα με τη “χρηστικότητά” του να λύσει τα χέρια του.