Εκρηκτικό σουίνγκ και ρυθμ εντ μπλουζ στο Half Note Jazz Club

Μια πρωτότυπη και ξεχωριστή πρόταση για μελωδικές βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Εκρηκτικό σουίνγκ και ρυθμ εντ μπλουζ στο Half Note Jazz Club

Μια πρωτότυπη και ξεχωριστή πρόταση για μελωδικές βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες.


Ο Ray Collins και το γκρουπ του, οι Hot-Club, ανατρέχουν στις ρίζες του ρυθμ εντ μπλουζ, στη δεκαετία του ’40 και του ’50, τότε που η φόρμα, οι μελωδίες και οι αρμονίες του μπλουζ συναντούσαν τους εκρηκτικούς ρυθμούς του σουίνγκ και έφτιαχναν ένα καινούριο μουσικό στυλ που, εντός ολίγου, θα γινόταν ο κύριος άξονας της popular μουσικής.

Το ρυθμ εντ μπλουζ στα μέσα της δεκαετίας του ’50 έδωσε ζωή στο ροκ εν ρολ και... η ιστορία είναι, λίγο-πολύ, γνωστή!

Η ορχήστρα του Ray Collins έχει από την αρχή σαν στόχο να δώσει νέα πνοή στο ρυθμ εντ μπλουζ και να κάνει γνωστά τα ονόματα των παλιών του ηρώων, του Wynonie Harris, του Big Jay McNeely ή του Bullmoose Jackson.

Με τη μουσική τους ο Ray Collins και οι Hot-Club μας μεταφέρουν σε μια εποχή που οι αίθουσες χορού ήταν μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Το γκρουπ Ray Collins Hot-Club έχει ήδη μια ιστορία που αρχίζει γύρω στο 2000 και καταγράφεται μέσα σε αμέτρητες συναυλίες σε όλα τα μέρη του κόσμου, σε κάθε διατιθέμενο συναυλιακό joint και με κοινό που μπορεί να διαφέρει κάθε φορά. Και οι εκρήξεις που εκλύονται από τη μουσική τους καταγράφονται και στα άλμπουμ του γκρουπ.

Αυτό το εκπληκτικό και συνάμα εκρηκτικό συγκρότημα έρχεται να βάλει φωτιά στις πρώτες νύχτες μας για τη νέα σεζόν, στο Half Note Jazz Club, από την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014.

Ας φορέσουμε λοιπόν, το πιο λαμπερό μας χαμόγελο και ας αφήσουμε τους ήχους από τα τραγούδια των Hot-Club, να μας ταξιδέψουν!

Καλή μας διασκέδαση!

 

*Ώρες έναρξης: Παρ. & Σαβ. στις 22.30 – Κυρ. & Δευτ. στις 21.30

Είσοδος*: Bar 20€ -Β΄ Ζώνη 25€ - Α΄ Ζώνη 30€

 

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310

www.halfnote.gr

www.viva.gr

Facebook

Twitter

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα