Τη λένε Έτσι Γιουβέτσι, σιγά μη σπαταλήσω χρόνο να μάθω το όνομά της.Εξ’ άλλου μπορείς να το μάθεις παρακολουθώντας το video. Είναι από τη Φλόριντα των Η.Π.Α. που οι άνθρωποι διακρίνονται για τα ευγενικά τους γούστα και την αγάπη για τον πολιτισμό. Kαι θέλει με τα χίλια να γίνει διάσημη. Επειδή όμως δεν της βγήκε ως τώρα, βρήκε τον τρόπο.

Θυμήθηκε εκείνη την παλιά ταινία του Βερχόφεν το «Ολική Επαναφορά» που μια διαγαλαξιακή πουτάνα είχε τρία βυζιά. Πήρε βαθειά ανάσα και το έκανε. Χωρίς φόβο αλλά σίγουρα με πολύ πάθος.

Το βιντεάκι το έπαιξε πρώτο το Mega (από κει το κλέψαμε) που προς τιμήν του σαν κανάλι, όταν  ξεμένει από επικαιρότητα έχει τρομερά αντανακλαστικά σε τρίβυζες και ανάλογα. To εγχείρημα της η 20χρονη Τζασμίν Τριντεβίλ το πέτυχε αφού της έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα τουλάχιστον 60 πλαστικοί με την ευγενική δικαιολογία «άει μωρή τρελή».

To μόνο της πρόβλημα όπως η ίδια δηλώνει είναι πως η τρίτη ρώγα, η πλαστική δηλαδή, δεν λειτουργεί κανονικά οτομοτρίς αλλά το πάει σαν τον μουντζούρη του τρένου. Και ναι, όσον αφύσικο κι αν ακούγεται οι γονείς της είναι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού. Αλλά τύφλα να ‘χει το MTV που εκεί στοχεύει η κοπελιά να κάνει την πρώτη εκπομπή 3D βυζιού.

Από κει και πέρα σχόλιο ουδέν. Αν στους άντρες αρέσουν τα βυζιά, λογική η μαθηματική σκέψη ότι με «τρία θα έχω πιο σουξέ για να με πασπατεύουνε». Κι εγώ πάει σε αντίθετο μινιμαλιστικό στιλ, με μονάρχιδο και πέρασα σούπερ. Τα μαγαζιά γυναικείων εσωρούχων βρήκαν ένα νέο αξεσουάρ να πουλήσουν οπότε πάλι σούπερ. Μόνο μωρή Τζασμίν, μη σε πετύχω σε παραλία γυμνιστών ποτέ μου να παίζεις ρακέτες και να σου κουνιούνται και τα τρία ενώ έχω πιει βότκα γιατί θα στο ξεφουσκώσω το ψεύτικο με πινέζα.