Θέμα από το πουθενά δημιούργησε ο Κώστας Μήτρογλου στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ, πήγε και άρπαξε τη μπάλα για να προλάβει να εκτελέσει από τα 11 βήματα, πριν πάρει θέση ο έχων την εντολή και το χρίσμα από τον Μίτσελ, Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Επειδή, όμως, για όλα υπάρχει ένας λόγος, ένα “γιατί”, ψάξαμε και μάθαμε. Ο “Μητρογκόλ” σε τούτη τη χρονική στιγμή είναι στη διαδικασία… απογείωσης της απόδοσής του στα δικά του γνωστά υψηλά στάνταρντ που μας έχει συνηθίσει φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Η αρχή έγινε για τον 27χρονο σέντερ φορ στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μήτρογλου είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και σκόραρε το τρίτο το… καλό που σφράγισε τη νίκη. Αυτό το ματς του έδωσε φτερά στα πόδια. Γι’ αυτό στην αναμέτρηση κόντρα στη “βασίλισσα του βορρά” ήθελε να συνεχίσει την ατομική ανύψωση ηθικού, μιας και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα.

Το έκανε για την πάρτη του. Για να ανέβει ο ίδιος ψυχολογικά, κάτι που δεν δίστασε να ομολογήσει στον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού.